Влада створила небезпеку для життя Віталія Кличка, заборонивши посадку його літака у «Борисполі» та «Жулянах»

karpuntsov mova

 
«УДАР» повідомив посольства країн ЄС та низку посольств інших країн про дії влади, що створили небезпеку для життя Віталія Кличка та інших громадян. Як зазначив народний депутат від «УДАРу», керівник юридичного супроводу партії Валерій Карпунцов, йдеться про відмову 24 листопада саджати літак на борту з Кличком в аеропортах «Бориспіль» та «Жуляни», повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


«Заборона була надана на висоті 100 метрів при випущених шасі та повній готовності до посадки, при видимості 50 метрів», - сказав Карпунцов.

Народні депутати провели власне розслідування і документи щодо викладених фактів спрямували в іноземні посольства. За словами Валерія Карпунцова, у посадці літака було відмовлено нібито через проведення антитерористичних заходів. Водночас, додав народний депутат, повідомлення про заборону посадки пілоти отримали значно раніше, ніж відповідні органи отримали інформацію, яка начебто стала підставою для проведення антитерористичних заходів. При цьому, під час дії цієї заборони інші літаки в «Борисполі» і «Жулянах» здійснювали посадку.

Валерій Карпунцов наголосив, що в усіх випадках про рішення щодо проведення антитерористичної операції негайно інформується Президент.

«Влада створювала штучні перепони у посадці літака, які могли призвести до авіакатастрофи»,- підкреслив Карпунцов. Він нагадав, що посадка літака була здійснена в аеропорту міста Кривий Ріг. При цьому при посадці жодних заходів антитерористичної дії не було здійснено.



Коментарі

  -1 #1 Елена 17 дек. 2013 г., 13:14:29
оппозиция уже смешна до придела!!!! Месяц прошел, а они вспомнили!!!!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.