На вимогу покарати винних у побитті Тетяни Чорновол Захарченко сховався за свою політичну фігуру

cornovil zahar

 

Народні депутати від опозиції зустрілися з міністром внутрішніх справ Віталієм Захарченком з тим, аби справа про побиття Тетяни Чорновол була розслідувана в найкоротший термін, а всі винні понесли покарання. Про це повідомив народний депутат від «УДАРу» Валерій Пацкан, який брав участь у зустрічі, передають «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу партії «УДАР».


«Ми прийшли до міністра Захарченка з вимогами. Ми наполягали, по-перше, провести розслідування побиття Тетяни Чорновол у найкоротший термін, знайти винних і покарати. По-друге, знайти винних у нанесенні ножових поранень активісту Харківського майдану та підпалі автівки активістам «Дорожнього контролю» у Києві. Крім того, ми вимагали покарати всіх винних у побитті мирних мітингувальників під час розгону Майдану», - зазначив Валерій Пацкан.

Також депутати вимагали від Захарченка звільнити урядовий квартал від внутрішніх військ і «Беркуту».

«Захарченко сказав, що він політична фігура, а не слідчий. І дасть вказівки підлеглим, щоби провести відповідні розслідування. Він також розповів, що вже знайдений власник транспортного засобу, який переслідував Чорновол, але вони не впевнені, що це був саме він», - сказав Пацкан.

Політик також розповів, що опозиційні депутати знову зустрінуться з міністром внутрішніх справа завтра о 14:00, щоби він дав відповіді щодо всіх порушених питань.



Коментарі

  +1 #1 проФФесор 25 дек. 2013 г., 18:17:11
Без всякого сумніву, ці ЗВІРІ МАЮТЬ ВІДНОШЕННЯ ДО партії Регіонів, Захарченко і для них стане "АДВОКАТОМ". Їх в НКВД, вони би ВСЕ РОЗПОВІЛИ, і тоді ПР зникла назавжди.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.