Карпунцов: Влада почала 2014 рік з безпрецедентного залякування громадян

karp rada

 
Влада почала 2014 рік з безпрецедентного залякування громадян, що беруть участь в акціях протесту і провокацій проти них. Про це заявив народний депутат від «УДАРу» Валерій Карпунцов на брифінгу в Штабі національного спротиву, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


Він підкреслив, що опозиція вважає своїм обов'язком захистити всіх громадян, на яких здійснюється тиск влади за політичними мотивами.

«Сьогодні щодня фіксуються факти переслідування і тиску на політично активних громадян, зокрема, учасників авто майдану, - розповів Карпунцов. - Оcобливо цинічну роль в цьому відіграють представники ДАІ, які з незаконними вимогами обходять помешкання громадян з метою притягнути їх до адміністративної чи навіть кримінальної відповідальності».

Карпунцов нагадав, що працює гаряча лінія, по телефону 044- 220 1771 юристи опозиційних партій фіксують всі звернення громадян, щоб потім надавати необхідну правову допомогу. Також опозиція збирає доказову базу порушень влади, аби рано чи пізно притягнути всіх винних до відповідальності.

Він наголосив, що жоден факт порушення прав громадян і тиску на них за політичними мотивами не залишиться поза увагою.

Як приклад, Карпунцов навів факт, коли в Переяслав-Хмельницькому в активіста Автомайдану начебто за несплату штрафу було вилучено машину, яку відправили на штрафмайданчик. «Це робиться з однією метою - щоб автівка більше не брала участі в політичних акціях. Але вже сьогодні Автомайдан приїхав в Переяслав, виступив там на віче перед людьми і Віталій Кличко. Ми захищатимемо кожного громадянина і його право на мирний протест», - наголосив Карпунцов.

Він закликав громадян фіксувати всі факти протиправних дій правоохоронців і провокації влади. «Тільки після того, як в мережу виклали відео справжніх подій на вулиці Володимирській, коли працівник ДАІ кинувся під машину учасниці антимайдану, ДАІ призупинилося в своїх фантазіях щодо нібито наїзду на міліціонера», - підкреслив він.

«УДАР» постійно оновлює люстраційний список, куди заносять прізвища всіх причетних до політрепресій. І ці посадовці обов'язково відповідатимуть перед законом, - наголосив Карпунцов.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.