Вища кваліфікаційна комісія суддів перевіряє діяльність судді Дудар, яка забороняла Євромайдан

dudar

 
Вища кваліфікаційна комісія суддів (ВККС) взяла до розгляду факти неправомірних ухвал, винесених суддею Оксаною Дудар, і наразі перевіряє її діяльність. Про це повідомив народний депутат від «УДАРу» Віталій Чугунніков, отримавши відповідь на своє звернення від ВККС, передають «Конфлікти і закони».


У зверненні, яке подав нардеп до ВККС, йшлося про винесені в кінці 2013 року заборони активістам рівненського Євромайдану проводити протестні акції під стінами облдержадміністрації. Віталій Чугунніков переконаний, що ці ухвали Дудар порушують права і свободи громадян України, які гарантовані Конституцією. Тож народний депутат переконаний, що після вивчення усіх фактів Вища кваліфікаційна комісія суддів позбавить суддю Дудар звання суді.

«Своїми рішеннями пані Дудар порушила прямі норми Конституції, що викликало бурю незадоволення та протестів на Рівненщині. А тому я переконаний, що Вища кваліфікаційна комісія суддів винесе правильне рішення та позбавить цю панянку звання судді. Якщо цього не відбудеться, то і я, і мої колеги, що представляють Рівненщину, не зупинимося, доки вона як прислужник режиму не понесе покарання», - наголосив Віталій Чугунніков.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.