Відкрито кримінальні провадження за фактом озброєного нападу на прикордонний наряд Луганського прикордонного загону

prikordonniy naryad

 
У Станично-Луганському районі Луганської області групою озброєних осіб вчинено напад на прикордонний наряд Луганського прикордонного загону у складі 5 військовослужбовців, які несли службу по охороні державного кордону України. Внаслідок чисельної переваги бойовики захопили прикордонників та заволоділи стрілецькою зброєю і бойовими припасами.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Південного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.

У подальшому військовослужбовці, яких незаконно позбавлено волі, доставлені нападниками до захопленої будівлі УСБУ в Луганській області, де вони й утримуються.

За вказаним фактом відкриті кримінальні провадження.

Станично-Луганським РВ УМВС у Луганській області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 146 КК України (незаконне позбавлення волі групою осіб, із застосуванням зброї).

Луганською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Південного регіону України до ЄРДР внесено відомості про вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 114-1 КК України (перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань, що потягло тяжкі наслідки).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні відповідно до підслідності здійснюється Станично-Луганським РВ УМВС у Луганській області під процесуальним керівництвом прокуратури Станично-Луганського району Луганської області.

Покарання за вчинення вказаних злочинів передбачає позбавлення волі на строк до 15 років.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.