За погрози державному виконавцю підприємець відповідатиме перед законом

prokuratura obolon

 
Прокуратурою Деснянського району розпочато кримінальне провадження стосовно приватного підприємця, який вчинив опір держвиконавцю під час демонтажу незаконно встановленої автомийки.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Деснянського району м. Києва.

У 2013 році за рішенням Господарського суду бізнесмен мав звільнити самовільну зайняту земельну ділянку на Броварському проспекті загальною площею 400 м².

Однак рішення суду не було виконано. Ігноруючи численні попередження та штрафи, чоловік й надалі використовував вказану ділянку під автомийку. До того ж, було встановлено, що весною 2014 року заповзятий підприємець незаконно перепродав автомийку.

У квітні поточного року виконавча служба розпочала примусове звільнення земельної ділянки. Проте підприємець разом з невідомими почав перешкоджати виконанню судового рішення – вони не допускали працівників КП «Київблагоустрій» демонтувати будівлю, заважали проїзду спеціальної техніки та погрожували розправою державним виконавцям.

Прокуратурою району відомості про кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 382 КК України (Невиконання судового рішення) та ч. 2 ст. 342 КК України (Опір державному виконавцю) внесені в ЄРДР.

Досудове слідство триває.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.