Прокурор міста Києва наполягає на звільненні прокурора Голосіївського району С. Морозюка

yuldashev

 
Колегія прокуратури міста Києва на вчорашньому засіданні одноголосно вирішила звільнити з посади прокурора Голосіївського району Сергія Морозюка. Таке рішення було ухвалено за результатами позапланової перевірки роботи прокуратури Голосіївського району, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі прокуратури Києва.


Під час засідання колегії очільник прокуратури міста Києва Сергій Юлдашев наголосив, що проведення перевірки було викликано численними скаргами громадян та критичним публікаціями в ЗМІ стосовно діяльності районного прокурора.

«Терпець увірвався навіть у підлеглих пана Морозюка, які нещодавно звернулися до Генерального прокурора стосовно «нестерпної поведінки новопризначеного прокурора Голосіївського району, який ігнорує усі вимоги Кодексу професійної етики та поведінки працівників прокуратури», - процитував прокурор.

Все це, за словами Сергія Юлдашева, дало підстави для негайного втручання у ситуацію, що склалася.

«Якщо казати про результати перевірки, то вони повністю підтвердили мою стурбованість та засвідчили, що Морозюк не повною мірою усвідомлює, які обов’язки він повинен виконувати, як керівник прокуратури районної ланки сучасного зразку», - наголосив прокурор.

Враховуючи рішення колегії, Сергій Юлдашев підготував клопотання до Генерального прокурора стосовно звільнення прокурора Голосіївського району із займаної посади.

Наразі виконання обов’язків прокурора Голосіївського району покладено на його першого заступника Олега Федорчука.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.