Стосовно глави фракції у Держдумі РФ відкрито кримінальне провадження за підтримку сепаратистів

mironov1

 
Лідерові політичної партії «Справедливая Россия» Сергієві Миронову інкримінують здійснення матеріальної та фінансової допомоги групам бойовиків, які орудують на сході України. Про це повідомляє прес-служба МВС України, передають «Конфлікти і закони».


Встановлено, що на офіційному сайті політичної партії Російської Федерації «Справедливая Россия» був розміщений лист Голови так званої «Луганської Народної Республіки» (далі – «ЛНР») Болотова В.Д. від 05.07.2014 № 51, адресований Голові зазначеної політичної партії Миронову С.М.

У листі йдеться про вдячність за надання гуманітарної допомоги та фінансової підтримки представникам «ЛНР». Разом з тим встановлено, що злочинні дії представників «ЛНР», вчинені з метою зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, які призвели до загибелі людей, зруйнування інфраструктури Луганської області, що є тяжкими наслідками.

mironov2

До вчинення кримінального правопорушення може бути причетний громадянин Російської Федерації:

Миронов Сергій Михайлович, 24 лютого 1953 року народження, Голова політичної партії «Справедливая Россия» та керівник фракції «Справедливая Россия» у Державній думі Російської Федерації, організував фінансування дій, спрямованих на зміну меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, які призвели до тяжких наслідків (ч. 4 ст. 110-2 КК України).

Головним слідчим управлінням МВС України за результатами розгляду матеріалів Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС 25.07.2014 внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато розслідування в кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 110-2 КК України.

Наразі Головним слідчим управлінням МВС України вживаються заходи щодо виклику Миронова С.М. для проведення слідчих дій. У разі неявки вказаної особи вживатимуться заходи щодо його примусового супроводження за рішенням слідчого судді до місця виклику. У подальшому вказаній особі буде оголошено про підозру, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та оголошено розшук.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.