На підприємстві синка Пшонки знайшли вибухові пристрої та зброю

mvs03 03 2012

 
Спецпідрозділи ГУБОЗ та ДДСБЕЗ МВС України в зоні АТО провели обшук на режимному підприємстві, що, за попередніми даними, може бути підконтрольним сину державного злочинця, колишнього генпрокурора України Віктора Пшонки, Артему Пшонці. Про це на своїй сторінці у ФБ розповів Зорян Шкіряк, повідомляють «Конфлікти і закони».


Вилучено тротилові шашки, металеві банки з саморобною вибуховою речовиною та отворами для детонарів, що могли використовуватися для проведення терактів, вогнепальна зброя.

Робочою групою ГУБОЗ та ДДСБЕЗ МВС України по виявленню та документуванню протиправних дій суб’єктів підприємницької діяльності, пов’язаних із сприянням та підтриманням незаконних збройних формувань, в ході перевірки оперативної інформації та виконання доручення слідчого на проведення слідчих (розшукових) дій по кримінальному провадженню за ознаками складу злочину, передбаченого ч.3 ст 260 КК України, проведено обшук нежитлових приміщень, розташованих в м. Краматорськ.

Встановлено, що вказані приміщення використовуються підприємством «Ч» для виробництва ювелірних виробів.

Директором та засновником підприємства є громадянин К, мешканець Краматорська. Основний вид діяльності підприємства – виготовлення ювелірних виробів.

В ході обшуку на підприємстві виявлено та вилучено:

1) шашки тротилові у кількості 4 шт, вагою 200 грамів кожна;

2) металеві банки, які заповнені саморобною вибуховою речовиною, у якій зроблені отвори для розміщення детонатору;

3) акумулятор (який, можливо, призначався для виготовлення вибухового пристрою);
4) газети «Новоросія» випуск № 1 від 25.05.2014;

5) пістолет-револьвер та набої до нього;

6) магазин автоматний.

Встановлено, що вказане підприємство може бути підконтрольним сину колишнього Генерального прокурора України – Артему Пшонці. Інформація перевіряється, йде слідство. Також, за оперативною інформацією, у лютому 2014 року на цьому підприємстві було завантажено кілька фургонів з золотом і вивезено, попередньо, в Ростов-на-Дону, РФ.

На даний час працівниками ГУБОЗ МВС України здійснюються заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до злочинної діяльності та додаткових фактів злочинної діяльності.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.