Зрадників не арештовують, сепаратистів - відпускають, героїв - хочуть ховати за грати

kombat prikarpattya

 
В Україні нині відбувається сюрреалізм. Сепаратистів, таких як Добкін – виправдовують, зрадників, таких як брати Литвини – навіть не чіпають, а от тих, хто проливає кров за Батьківщину – переслідують.


Повідомлялось, що Приморський районний суд Одеси у середу обрав для командира батальйона територіальної оборони «Прикарпаття» Віталія Комара запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на два місяці з можливістю внесення застави в 300 тисяч гривень.

Військова прокуратура звинувачує комбата «Прикарпаття» у самовільному виході з зони АТО. При цьому жодна військова прокуратура не звинувачує поганця Литвина у зраді, у тому, що випустив з країни януковича та його поплічників, а також не перекрив кордони з Росією, позаяк до того тропами сепаратистів до бойовиків ходили контрабандисти.

Мер Коломиї вважає, що військова прокуратура наполягає на ізоляції командира батальйону, аби він не давав інформації, яку керівництво АТО не хоче, щоб була публічною.

Комбат Віталій Комар вивів батальйон із зони антитерористичної операції, де він був з початку липня. 22 серпня приблизно 400 бійців батальйону територіальної оборони «Прикарпаття» залишили свої позиції у зоні АТО біля Амвросіївки.

Проте, адвокат Одеського центру НБВПД Петро Кобзар подав апеляційну скаргу на рішення Приморського райнного суду м. Одеса про обрання запобіжного заходу підполковнику Віталію Комару. Розгляд скарги в Апеляційному суді Одеської області призначено на завтра, 05.09.2014.



Коментарі

  +1 #1 Антон Шмайсер 4 сент. 2014 г., 16:53:53
На это все могу сказать только одно: скоро будет очередной "Майдан". Не в прямом майданном стиле, а в стиле полного уничтожения подонков, перечисленных выше. Из покон веков предателей уничтожали, сейчас кто поменял правила? Порошенко? Ярема? Значит тоже будут наказаны народом за то, что поменяли святые правила без согласования с людьми!! Скоро, очень скоро, всю эту свору ожидает полное уничтожение. Как любит говорить Гепа-коляска - их умножат на ноль! Навсегда!
  +1 #2 natalia 4 сент. 2014 г., 16:58:28
И ВЫ ЕЩЕ НЕ ВИДИТЕ ЯВНЫХ ПРЕДАТЕЛЕЙ РОДИНЫ В ЭТО ВОЕННОЕ ВРЕМЯ ЕЩЕ НУЖНЫ ДОКАЗАТЕЛЬСТВА ЧТО ОПУХОЛЬ ПО ИМЕНИ ЯНЕК ЕЩЕ НЕ ВЫРЕЗАЛИ СУДЬИ ОТ ПУТЛЕРА ПРОЯВЛЯЮТСЯ ХОТЯТ ОНИ ТОГО ИЛИ НЕТ
  +2 #3 Андре Танович 4 сент. 2014 г., 17:02:04
ГЕРОЯМ ВОЛЮ!!! СЛАВА ГЕРОЯМ!!!!!!!!!!
  +5 #4 олена 4 сент. 2014 г., 17:09:55
это просто кошмар,значит если бы половину расстреляли как пушечное мясо -то это было бы хорошо? молодец командир что спас столько братьев, сыновей, отцов.мне кажется что нужно военную прокуратуру вместе с генералами отправить в ато и тогда все будет впорядке,я искренне желаю этому комбату самого хорошего в жизни пусть Господь его охраняет.СЛАВА УКРАИНЕ
  +2 #5 Алексей 4 сент. 2014 г., 17:12:24
Всему свое время. Человек, потерявший веру в справедливость, начинает вершить свой суд, по совести. Где тогда эти судьи и у кого будут искать защиты? Девять из десяти судей, чиновников, прокуроров, ментов - выкормыши Януковича, которые спят и видят, как бы все вернуть вспять. Без очищения от них у Украины нет будущего. В то же время каждый честный человек в органх власти на вес золота и нуждается в нашей защите и поддержке.
  +1 #6 Юрій 4 сент. 2014 г., 17:13:09
Этот президент (порошенко), он либо конченый дурак, либо просто изменник Украины. Третьего не наблюдается. И первое и второе Украине ненужно. Стало быть и президент такой не нужен. Таки Юлька была права: "весь в соплях и слезах" , это и есть сущность этого человечка. Папа сделал ему бизнес, устроил в университет, а он теперь корчит из себя самого мудрого, "миротворец" сраный,
  +3 #7 Іван Ющук 4 сент. 2014 г., 17:14:25
Нацистові Путіну допомагає п’ята колона: російські шовіністи на Сході України, у Верховній Раді, в державних установах, у судах, в армії (русскоязычные офицеры). Поки їх не буде нейтралізовано, не буде добра в Україні.
  +3 #8 Shkapa 4 сент. 2014 г., 17:15:25
А чого ви хотіли від зрадників від влади? Вони і за Євнуховича так діяли. Нічого ж не змінилося. Комуністів не засудили бо не стало струму.
  +2 #9 воин 4 сент. 2014 г., 17:27:53
позор власти. слава героям.Слава Украине!
  +5 #10 паша 4 сент. 2014 г., 17:28:11
Абсолютная правда! Люди, что делается?! Полковник спас людей, которых бестолковое руководстово послало на смерть
  +1 #11 TheNew 5 сент. 2014 г., 13:39:40
Надо не забывать, что как сказал Геращенко (см. новость на этом сайте), 24-го, то есть через 2 дня после отхода прикарпатцев, Амвросиевку и Саур-Могилу окружили российские войска и разгромили. Так что он спас многих от верной смерти. И бесполезной смерти - без артиллерии им нечего было делать в артиллерийском сражении.
Отошли они аж до дома - это далековато. С другой стороны - новый способ геноцида, который придумали генералы, - не давать приказа отойти, пока всех военных не перебьют. Это вредительство генералов, измена.
"Суд" надо ликвидировать. Надо вводить суд присяжных кроме того.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.