Двоє юнаків з групи так званих «борців з педофілами» самі опинилися під слідством

prokuratura new

 
Прокуратура Дніпровського району міста Києва здійснює процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях, розпочатих стосовно двох молодиків, які били та грабували іноземців, охочих поспілкуватися з неповнолітніми дівчатами. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Києва.


Встановлено, що наприкінці минулого року підозрювані через соціальну мережу приєдналися до Інтернет-спільноти, члени якої займаються встановленням та покаранням осіб, які, на їхню думку, схильні до педофілії.

Від імені неіснуючих неповнолітніх дівчат молодики вступали у листування з чоловіками та домовлялися про побачення біля станцій метро «Лівобережна» та «Гідропарк». На місце зустрічі приходили їхні знайомі дівчата, які провокували чоловіків на відверті розмови та пропонували пройтись до паркової зони. Але там на них вже чекала група так званих «борців з педофілами», які відразу починали бити горе-залицяльників. При цьому деякі з учасників спільноти, користуючись ситуацією, ще й викрадали майно чоловіків.

На сьогодні встановлено, що жертвами так званих «борців з педофілами» стали двоє іноземних громадян, у яких юнаки відібрали телефони, фотоапарат, годинник та інші речі на загальну суму близько 70 тис гривень.

За підозрою у вчиненні цих нападів затримано двох хлопців 16-ти та 17-ти років, яким інкримінується вчинення злочинів, передбачених ч.1 та ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж).

За ухвалою суду одному з підозрюваних вже обрано запобіжний захід у виді особистого зобов’язання.

Особи інших учасників Інтернет-спільноти, які прикриваючись благими намірами, вчиняли злочини, наразі встановлюють.

У прес-службі зазначили, що наразі за усіма наведеними фактами щодо можливих посягань на статеву свободу та недоторканість неповнолітніх проводиться досудове розслідування. Викриття таких злочинів є виключно компетенцією органів внутрішніх справ.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.