Прокуратура столиці оскаржить виправдальний вирок Бабаю

prok riev new

 
Учора Солом’янський райсуд столиці виправдав Юрія Багієва, відомого як «Бабай», та його спільника. Не погоджуючись з таким рішенням, прокуратура вимагатиме у суді апеляційної інстанції визнати чоловіків винними у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 189 Кримінального кодексу України (Вимагання), та притягнути їх до відповідальності.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Києва.

«Рішення суду обурило і слідчих, і потерпілих, і прокурора… Якщо треба, дійдемо до вищого спеціалізованого суду, тому що правосуддя на Солом'янському районному суді у нас не закінчується», - зазначив прокурор м. Києва Сергій Юлдашев.

У ході судового слідства було встановлено, що Ю. Багієв разом зі спільником систематично вимагав гроші з водіїв маршруток, що займалися перевезенням пасажирів від Центрального залізничного вокзалу.

За певну винагороду зловмисники «обіцяли» безпеку перевізникам та пасажирам. У разі відмови погрожували фізичною розправою – до водіїв, які не погоджувалися на такі умови, чоловіки приходили разом з молодиками спортивної зовнішності. При цьому вони обіцяли не тільки пошкодити мікроавтобуси, а й розправитися з самими «боржниками».

Втім, незважаючи на більш ніж переконливу доказову базу, суддя виправдала злочинців. Відзначимо, що на рішення суду не вплинуло навіть те, що Бабай вже був умовно засуджений за вимагання.



Коментарі

  +0 #1 JULIK 19 янв. 2015 г., 22:52:08
да по р что был,ты тоже может был, :lol: разницы нет был или небыл
почитай ук, більш ніж переконливу это кто решил????судья отталкуется от закона ,а то следователи намудрили вот и всё.
  +0 #2 Вал 19 янв. 2015 г., 23:00:57
Судья должен сидеть рядом с Бабаем. Вся страна в огне, а в Соломенском суде осмелились оправдать бандюков, без суда Линча в нашей стране порядок никто не наведет!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.