600 невідомих з автоматами і батальйон міліції взяли у полон поля Корнацьких

polya kornatskih

 
Про це пише на своїй сторінці в Фейсбук Volodymyr Boyko: «Повідомляю спеціально для керівника прес-служби МВС України Artem Shevchenko. 8 вересня 2015 року начальник УМВС України в Миколаївській області Віталій Гончаров направив батальйон патрульної служби міліції особливого призначення УМВС України в Миколаївській області «Миколаїв» для участі в рейдерському захоплення землі родини Корнацьких в Первомайському районі Миколаївської області. 1500 га землі з урожаєм кукурудзи знову, як і в червні 2013 року, вирішив заволодіти Артем Пшонка, син колишнього Генпрокурора, та бувший заступник прокурора Хмельницької області Юрій Марченко. Силову підтримку заходу здійснює відомий персонаж на прізвисько «Мультик», який завіз на поля понад 600 бойовиків, озброєних автоматами. А міліцейське прикриття забезпечує давній соратник «Мультика» - голова Миколаївської обласної державної адміністрації Вадим Мєріков.


Як повідомили джерела в УМВС України в Миколаївській області, згідно з усним наказом Гончарова о шостій ранку 9 вересня бойовики «Мультика» стануть по периметру поля, а заступник начальника УМВС України в Миколаївській області Валерій Коба проведе на поля комбайни, найняті Марченком, для збору чужого врожаю. Одночасно батальйон патрульної служби міліції «Миколаїв», який переданий в підпорядкування Коби, повинен відганяти селян, якщо ті надумають чинити опір.

Для створення видимості законності своїх дій Гончаров та Коба вирішили скористатись фальшивими актами на землю, які в 2012 році за вказівкою Пшонки-молодшого та під керівництвом Марченка (на той момент – начальника управління прокуратури Миколаївської області) виготовив голова Первомайської райдержадміністрації Демченко. За цим фактом Генеральною прокуратурою України ще рік тому відкрито кримінальне провадження, окрім того, виготовлення та використання рейдером Марченком фальшивих документів на землю, що належить родині Корнацьких, наразі розслідується Головним слідчим управлінням МВС України.

Хочу Артему також нагадати про те, як він у червні 2013 року робив передачу на ТВі про попередню спробу Пшонки та Марченка зібрати урожай на полях Агрофірми Корнацьких. Тоді масштаб був іншим – рейдери змогли виставити лише біля сотні «тітушек», двоє з яких вже засуджені та відбувають покарання в місцях позбавлення волі. Зараз задіяно понад 600 озброєних бойовиків і батальйон міліції».



Коментарі

  +0 #1 Серж 9 сент. 2015 г., 04:34:49
Махновщина. Гуляй-поле

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.