Розпочато досудове розслідування за фактом аварії літака Су-25 у Запорізький області

zaporizkiy su25

 
11 листопада 2015 року, близько 10 год. ранку під час виконання планового навчального польоту розбився літак Повітряних Сил Збройних Сил України Су-25. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України, передають «Конфлікти і закони».


За попередньою версією слідчої групи військових прокурорів та інспекції по розслідуванню авіакатастроф Міністерства оборони України, які розпочали роботу на місці трагедії, здійснюючи тренувальний політ на наднизькій висоті, літак допустив зіткнення з високовольтною лінією електропередач, внаслідок чого впав у районі с. Терновка Вольнянського району Запоріжськоі області неподалік 255км автомобільної траси Харків-Сімферополь.

Встановлено, що літак не був укомплектований боєкомплектом. Під час аварії пілот загинув на місці. Руйнувань та інших потерпілих немає.

З метою встановлення причин та обставин, які призвели до катастрофи, військовою прокуратурою Запорізького гарнізону Південного регіону розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ст. 416 (порушення правил польотів або підготовки до них) КК України.

Наразі на місці події працює оперативна слідча група військової прокуратури, проводяться необхідні слідчі дії.

Висловлюємо співчуття сім'ї загиблого пілота.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.