Заарештовано добровольця батальйону ОУН

boyko1

 
Сьогодні, 22 листопада, о 4-й ранку було заарештовано відомого громадського активіста, борця зі злочинним режимом януковича, активіста Комітету визволення політв'язнів, активного учасника мовного протесту та протестів на захист політв'язнів, героя Майдану, бійця добровольчого батальйону ОУН, пораненого в Пісках минулої зими, депутата Броварської міської Ради від ВО «Свобода» Сергія Бойка. Працівники поліції пояснили, що його затримання пов'язане з оголошенням Сергія в розшук.


Про це на сторінці Фейсбук повідомляє прес-служба народного депутата України Ігоря Мосійчука, передають «Конфлікти і закони».

Нещодавно в помешканні родини Бойка в м. Бровари Київської області було проведено незаконний обшук. В цей час Сергій перебував в зоні АТО.

10 січня 2014 року Сергія Бойка було скалічено беркутівцями під Києво-Святошинським судом в часі виголошення там вироку у сфальшованій СБУ справі так званих «Васильківських терористів» Мосійчука, Бевза, Шпари.

Наразі Героя Революції Гідності і війни за Незалежність на Сході країни намагаються ув'язнити у справі захисників Конституції.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.