Шахраї продовжують клонувати сайт НМПУ

sate nmpu

 
Про це пише журналістка Юлія Абібока у розслідуванні для інформаційної агенції «Острів». У статті йдеться про фальшиві журналістські організації, які вдають із себе масові, а також про те, хто та чому клонує сайти, які створюють організації, повідомляє прес-служба Незалежної медіа-профспілки України.


«Посвідчення журналіста дає його власникові численні бонуси, які недоступні для людей іншої професії, навіть тим, хто володіє значними фінансовими можливостями та має суспільну вагу. Це не лише пільги та преференції в отриманні шенгенської візи, але й право на володіння травматичною зброєю і доступ до численних кабінетів та за зачинені двері», – пише Юлія у розслідуванні.

«Про те, що сайт клонують, стало відомо на початку березня 2014 року, – розповідає виконавчий секретар НМПУ Оксана Винничук. – Коли до нас звернулись працівники посольства однієї з країн ЄС, щоб перевірити членство в організації тих чи інших журналістів, які звертаються до посольств з пакетами документів для отримання візи. Зокрема, у останньому випадку у грудні 2015 року серед документів була копія посвідчення журналіста espresso.tv та лист підтримки Київської незалежної медіа-профспілки».

На сьогодні ми вже точно знаємо про дві організації, які посилаються на документи НМПУ та копіюють новини про діяльність НМПУ. Вони також пропонують оформлення журналістських посвідчень та ін.

Керівництво НМПУ вже звернулося до правоохоронних органів та повідомило інформацію про клонування сайтів та підозру про можливу реалізацію шахрайських схем. «Сподіваємось, що правоохоронні органи все ж таки розслідують цю справу, яка має ознаки шахрайства», – додала пані Винничук.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.