На Чопі затримали трьох осіб, підозрюваних у вбивстві студентів-індусів в Ужгороді

vbivstvo ugorod1

 
Ужгородські правоохоронці розслідують справу щодо насильницької смерті двох студентів та замах на вбивство третього. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області, передають «Конфлікти і закони».


За інформацією відомства, 10 квітня близько 4:00 ранку на гарячу лінію 102 звернувся місцевий мешканець. Чоловік повідомив про те, що у власному будинку по вул. Щедріна він виявив мертвими двох юнаків. Третій був у важкому стані з ножовим пораненням.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група та патрульний наряд. Швидкою пораненого доставили в реанімаційне відділення міської лікарні.

vbivstvo ugorod2

vbivstvo ugorod3

Як з’ясували правоохоронці, власний будинок чоловік здавав в оренду трьом студентам-третьокурсникам, громадянам Індії. Імовірно, причиною інциденту стало нічне застілля друзів, оскільки у приміщенні, де проживали іноземці, поліцейські виявили пляшки з алкогольними напоями.

vbivstvo ugorod4

vbivstvo ugorod5

Як повідомив «Закарпатський кореспондент», протягом ночі закарпатським поліцейським вдалося встановити осіб, причетних до вбивства. Сьогодні під ранок на кордоні правоохоронці спільно з прикордонниками Чопського прикордонного загону затримали трьох осіб, які підозрюються у цьому жорстокому вбивстві в Ужгороді.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.