Журналіст ОПОРИ прокоментував події в громадській приймальні БПП - партії імені гаранта Конституції

golova rda

 
Як на мене, дана подія яскраво ілюструє ситуацію в українській політиці. На людину, що представилася, показала посвідчення журналіста, накидається працівник громадської приймальні політичної партії, вириває з рук телефон, забороняє знімати в апріорі публічному місці і закриває в офісі. Таку реакцію викликала спроба зафіксувати на відео матеріали благодійного фонду з прізвищем імовірного кандидата в народні депутати, що активно комунікує з мешканцями виборчого округу. Матеріали у значній кількості просто лежали на столі, також там лежали незрозумілі листи з персональними даними та логотипом фонду «Поліський оберіг».


Найцікавіше, що це відбувається в громадській приймальні політичної сили, яка носить ім'я Президента України (Гаранта Конституції, між іншим), яка, до речі, претендує на членство в Європейській народній партії (уявляєте таке, наприклад, в приймальні Християнсько-демократичного союзу Німеччини, чи Республіканців у Франції?). У цей же час Президент проводить прес-конференцію в Києві, де звітує про досягнення у сферах демократизації суспільства, реформ, прозорості влади та політики в країні, а з'їзд партії висуває іншого кандидата в цьому окрузі.

Першим на місце прибуває особа, яка відмовляється представитися, і, по приїзді поліції, називається Головою РДА (до речі, пані з приймальні подзвонила не в поліцію, а невідомій особі), який, за його словами, «випадково проходив поруч». Перше, що він робить - «привітно махає рукою», мабуть, вітаючись зі мною таким чином (відео додається). За весь період перебування в офісі даний чоловік навіть не спробував розібратись в ситуації, а лише спитав моє прізвище і хотів отримати моє посвідчення. Натомість, відверто брехав поліції, що бачив, як я нападав на працівника приймальні, хоча під час конфлікту його просто там не було.

Станом на сьогодні жодного дзвінка від представників БПП з пропозицією зустрітись і прояснити обставини я не отримав, а вони б, теоретично, мали бути зацікавленими розібратись в даному інциденті.

Отже, резюмуючи, по події ми маємо закриту провладну політичну силу, яка намагається приховати обставини своєї роботи від громадськості, декларуючи протилежне. При цьому виконавча влада налаштована «прикривати» такі дії, а не розбиратись по суті.

Бонус: Як я познайомився з Головою Ріпкинської РДА:


Святослав Бабіля, facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.