Олександр Клименко є підозрюваним у вчиненні цілого ряду кримінальних правопорушень

o klimenko

 
У зв'язку з поширеними окремими засобами масової інформації повідомленнями про те, що екс-міністр доходів і зборів часів в. януковича О. Клименко начебто не є підозрюваним у жодному з кримінальних проваджень, Генеральна прокуратура інформує, що Головною військовою прокуратурою Генпрокуратури на даний час проводиться розслідування у кримінальному провадженні стосовно колишніх високопосадовців держави, у тому числі О.Клименка, який підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 255, ч. 4 ст. 28, ч. 5 ст. 2191, ч. 4 ст. 28, ч. 2 ст. 205, ч. 4 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК України. А саме: участь в організованій злочинній організації, вчиненні у її складі особливо тяжкого злочину проти державної власності, злочинів середньої та невеликої тяжкості у сфері господарської та службової діяльності, що заподіяло тяжкі наслідки у вигляді матеріальної шкоди державі в розмірі 3,1 млрд грн, тобто в особливо великих розмірах.


У зв’язку з його неявкою 19.08.2016 на виклик до слідчого (на підставі повістки, яка була розміщена на офіційному сайті ГПУ та про яку активно повідомлялося в ЗМІ) для вручення повідомлення про зміну раніше повідомленої підозри та повідомлення про нову підозру, а також встановленням факту його перебування за межами України, підозру О.Клименку було вручено у відповідності до вимог КПК України – у спосіб, передбачений цим Кодексом для вручення повідомлень.

Наразі у даному провадженні розслідування триває.

Прес-служба Генеральної прокуратури України



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.