​​У Львівській області викрито на систематичних хабарах керівників державного підприємства

Упродовж жовтня-грудня 2016 року військовою прокуратурою Львівського гарнізону Західного регіону спільно з оперативними співробітниками Управління захисту економіки Національної поліції України у Львівській області, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументовано понад 30 епізодів вимагання та одержання неправомірної вигоди заступником директора та начальником одного із структурних підрозділів Державного підприємства «Науково дослідний інститут метрології вимірювальних і управлінських систем», повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.


Грошові кошти на загальну суму понад 100 тис грн від громадян України призначалися за нестворення перешкод та пришвидшення видачі сертифікатів відповідності транспортних засобів для їх розмитнення, а також за надання позитивного висновку про технічний стан транспортного засобу.

26.12.2016 року вказаних осіб затримано у порядку ст. 208 КПК України під час отримання чергових частин хабара, які виявлено та вилучено у повному обсязі під час огляду місця події.

На даний час проводяться невідкладні слідчі дії та обшуки за місцем роботи і проживання фігурантів справи.

Вирішуються питання про повідомлення правопорушникам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), обрання запобіжних заходів у виді тримання під вартою та відсторонення від займаних посад.

Фото zamkova.info



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.