​Затримано 15 учасників злочинного угрупування, які тримали комплекс борделів у Києві та області

Двісті правоохоронців - співробітники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції Київщини, працівники Броварської прокуратури, Броварської поліції та бійці полку поліції особливого призначення провели масштабну спецоперацію по ліквідації організованого злочинного угрупування, яке діяло на території столиці та області. Місячна виручка від функціонування даного протизаконного бізнесу сягала понад півтора мільйона гривень.


Про це повідомляє прес-служба Нацполіції України.

Очільник поліції Київщини Дмитро Ценов розповів, що координацію діяльності та загальне керівництво вказаного злочинного угрупування здійснювало 15 осіб. Вони здійснювали контроль над понад 60 повіями, які надавали послуги сексуального характеру як у «притонах» з цілодобовою охороною, так і на виїзних замовленнях. Серед затриманих - 4 диспетчери та 7 водіїв-охоронців, які доставляли повій на адреси, забезпечували їх охорону та виконували функцію інкасаторів.

Також встановлено, що для отримання шалених прибутків та постійного оновлення клієнтської бази, до злочинного бізнесу було залучено осіб, які відповідали за розробку та функціонування інтернет сайтів та розповсюдження рекламних візитівок.

Організатори не залишили поза увагою дисципліну в середині банди. Дівчата, які потрапляти «до рук» вказаної злочинної організації, перебували під цілодобовим контролем. Окрім того, з метою підтримання дисципліни, діяли безпрецедентні штрафні санкції як матеріального, так і фізичного характеру за недотримання визначених правил. Так, наприклад, за прирікання з диспетчером-адміністратором штраф - 1000 гривень, не вихід в робочу зміну - 2000 гривень, повторне повернення на роботу - 5000 гривень, зміна місцезнаходження без узгодження з адміністратором - 2000 гривень, відмова від замовлення - 1000 гривень та ін.

Поліцейські одночасно провели 29 санкціонованих обшуків за місцем проживання та розміщенням «притонів», звідки вилучили: 9 автомобілів, наркотичний засіб «канабіс», грошові кошти - близько 60 тисяч доларів США, 6 тисяч Євро, 400 фунтів стерлінгів, 200 тисяч гривень, банківські картки, дорогоцінності, блокноти зі списком клієнтів і графіком чергувань дівчат, диспетчерів, водіїв, охоронців.

На даний час проводиться вичерпний комплекс слідчо-оперативних заходів, направлених на встановлення усіх обставин вчинення злочину. Відкрито кримінальні провадження за ч.2 ст.302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво), ч.3 ст.303 (сутенерство або втягнення особи у зайняття проституцією) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.