​На скандальному засідання Миколаївської облради побили журналіста «Інтера»

На засіданні чергової сесії Миколаївської обласної ради побили власного кореспондента телеканалу «Інтер» Кирила Ющишина. Про це передає член комітету Незалежної медіа-профспілки України (НМПУ), медіаюрист у Миколаєві Тетяна Локацька, повідомляє прес-служба НМПУ.


Спеціальний кореспондент телеканалу «Інтер» Кирило Ющишин розповідає, що його побив, скоріш за все, охоронець губернатора: «Чоловік, який постійно ходить з губернатором, мабуть, його охоронець, схопив мене за руку і відтягнув з місця, де я стояв у залі засідання. Я вийшов у хол і вирішив його сфотографувати, натомість він вихватив у мене телефон і викрутив руку. Нас розборонило троє патрульних поліцейський. Тепер цей чоловік, якого називають Діма, розповідає, що я терорист і даю проти нього неправдиві свідчення», – поділився з НМПУ потерпілий.

Кирило розповідає, що переплутати його з терористом було складно, адже він постійно в облраді був з бейджем, де зазначено, що він журналіст.

Зазначимо, що перед початком засідання чергової сесії Миколаївської обласної ради будівлю ОДА пікетують відразу кілька груп миколаївців, загальна кількість яких – близько 150.

На площі перед будівлею акцію проводять «портовики», які виступають проти чинного керівництва морпорту. Ще одна група протестує проти затоплення Олександрівського водосховища і будівництва Ташлицької ГАЕС.

У холі ОДА перед сесійним залом зібралися актори російського театру, які прийшли підтримати директора театру Миколи Кравченка, питання про звільнення якого значиться на порядку денному майбутньої сесії. Вони намагаються потрапити в зал, але їх не пускають.

Також в сесійний зал мають намір пройти атошники, які хочуть проконтролювати голосування за визнанням рф країною-агресором, а також питання про звільнення директора російського театру Миколи Кравченка. Періодично в холі виникають конфлікти.

На вході до сесійної зали чергують співробітники поліції, які дуже ретельно «фільтрують» всіх бажаючих увійти: запрошених, навіть чиновників і журналістів, просять пред’явити документи і тільки потім впускають до зали.

Депутатів в залі мало: не більше двох десятків. Передає «Новости Н».

Крім того, з’явилися чутки про те, що нібито в поліцію надійшло повідомлення про замінування будівлі, де має розпочатися сесія. Поки ці чутки не підтвердилися.

Кирило Ющишин. Фото прес-служби НМПУ



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.