​Завершено розслідування вбивства працівника Рівненського СІЗО, вчиненого на замовлення органів фсб росії

Прокуратура Рівненської області 27 квітня 2017 року скерувала до суду обвинувальний акт стосовно жителя м. Маріуполь Донецької області за обвинуваченням в умисному вбивстві працівника Рівненського СІЗО, вчиненого на замовлення, з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб, а також в незаконному поводженні зі зброєю (ознаки злочинів, передбачених п.п.6,11,12 ч.2 ст.115 та ч.1 ст. 263 КК України).


Про це повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області.

Особа обґрунтовано обвинувачується у тому, що 16.09.2016 вчинила із застосуванням вогнепальної зброї умисне вбивство начальника відділу Рівненського слідчого ізолятора, майора внутрішньої служби у під’їзді житлового будинку, де той проживав. Зловмисник здійснив 8 пострілів в різні частини його тіла та після цього завдав не менше 8 ударів пістолетом в голову. Від одержаних травм працівник Рівненського СІЗО помер на місці.

Оперативники затримали зловмисника під час спроби перетину Державного кордону України у Харківській області.

Процесуальним керівником досудового розслідування та слідчим зібрано беззаперечні докази того, що вбивство працівника СІЗО вчинене за винагороду та за завданням органів фсб російської федерації.

На теперішній час обвинувачений за ініціативою прокуратури перебуває під вартою.

Матеріали стосовно іншого співучасника злочину, який у момент вбивства слідкував за обстановкою на подвір’ї та повинен був усунути перешкоди у разі їх виникнення, виділені в окреме провадження та останнього оголошено у міжнародний розшук.

Довідково: санкціями інкримінованих статей Кримінального кодексу України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Фото прес-служби прокуратури Рівненської області



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.