​Першого заступника Авакова викликали на допит у Генпрокуратуру

Першого заступника глави МВС Сергія Ярового викликали до Генеральної прокуратури України на допит у якості свідка в рамках кримінального провадження за фактами неналежного виконання службових обов'язків посадовими особами ГУ МВС України в Одеській області під час масових заворушень в Одесі 2 травня 2014 року і захоплення 4 травня будівлі Одеського міського управління ГУ МВС України в Одеській області, а також перевищення службових повноважень посадовими особами ГУ МВС України, в результаті чого з ізолятора тимчасового утримання незаконно звільнені 63 особи з числа учасників масових заворушень. Про це повідомляє прес-служба ГПУ.


«Громадянин Яровий Сергій Анатолійович, який станом на 02.05.2014 обіймав посаду заступника Міністра внутрішніх справ України, відповідно до вимог ст. ст. 133, 135 КПК України викликається на 11:00 8 серпня 2017 до старшого слідчого з особливо важливих справ третього слідчого відділу управління спеціальних розслідувань Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України, старшого радника юстиції Зіньківського В. П», - йдеться в повідомленні.

Як відомо, 2 травня 2014 року в Одесі в результаті масових заворушень за участю проросійських і проукраїнських активістів загинули 48 осіб, постраждали близько 300. Почалися сутички в центрі міста, де були застрелені кілька людей. Потім проукраїнські активісти прийшли на Куликове поле, на якому розташовувалося наметове містечко сепаратистів. Намети загорілися, почалася пожежа в Будинку профспілок, в якій також загинули люди.

Сергій Яровий. Фото mvs.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.