​Знову поліція, і знову корупція. Цього разу нагрудні камери

Непогане прогресивне нововведення. Прогресивне, тому і вирішили вкрасти на ньому прогресивно. Ні багато, ні мало - 20 мільйонів гривень.


Тепер докладніше.

Виставили тендер через систему «Прозоро» на 4550 камер виробництва Китаю, марки I826R2.3/32 та 150 комп'ютерних док-станцій до них.

«Тендер» пройшов, купили все у однієї фірми. Камери по 5470 гривень і станції по 64 529 гривень.

Але забули дрібницю. Ми не в 1991 році живемо, і будь хто може зайти на сторінку виробника на сайті «Аліекспрес» та подивитись реальну ціну цих камер.

А реальна ціна 2118 та 26 476 гривень відповідно. Це роздріб, до речі. Накинемо ще доставку (хоча на таку партію 100% можна домовитись на безкоштовну).

Тільки, будь ласка, не треба на мене насилати авакоботов та писати про складні процедури тендерів, всілякі там мита та міфічні тендерні вимоги. Це все брехня, такого немає.

Чи потрібні поліції, і суспільству в першу чергу, такі камери? На мою думку, потрібні.

Саме завдяки такій камері вбивця Олійник мав би сидіти, бо вона показала, що він випустив по пасажирах декілька магазинів, а не зробив постріл по колесах. Не сидить, але принаймні ми знаємо правду.

Але чи потрібні нам ці камери такою ціною? І хто вкрав гроші? Чи понесе хтось відповідальність?

Чи не так само пройшли попередні «тендери» на попередні камери, і на ВСЕ взагалі?

Відповіді очевидні.

Станіслав Краснов, facebook.com

Фото зі сторінки ФБ Станіслава Краснова



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.