​Правозахисницю Ірину Ноздровську знайшли мертвою під Києвом

Про це повідомила на своїй сторінці Фейсбук юрист Anna Maliar: «Пошуки Ірини Ноздровської завершено - її знайшли мертвою. Так закінчилась боротьба за справедливість, за покарання водія, який нетверезим збив насмерть її рідну сестру.


Ірина - юрист, вона особисто вела справу загибелі сестри. Вона неодноразово заявляла про те, що від родичів і знайомих підсудного Дмитра Росошанського їй надходили погрози. Було навіть відкрито кримінальне провадження щодо цього.

Безпосередньо у судовому засіданні привселюдно Ірину залякував батько підсудного.

Але захистити і вберегти Ірину не змогли.

Тепер у злочинця немає перепон. Боротись проти нього нема кому.

Сподіваюсь, громадськість та ЗМІ не залишать цю загибель без уваги, не дадуть замовчати і тишком-нишком відпустити винних.

Ми не можемо мовчати. Злочинці надто комфортно себе почувають у нашій країні. Комфортно, бо законодавство і система на їх боці.

Суд, прокуратура і поліція повинні продемонструвати, що справедливість є. Ірина недаремно за неї боролась. Бо інакше нас накриє хвиля самосудів», - написала Anna Maliar.

Користувачі Фейсбук повідомляють, що тіло Ірини знайшли у річці. Вони пишуть: «Для когось Новий рік проходить у жалобі...

Вбито журналістку Ірина Ноздровська, яка займалася розслідуванням вбивства рідної сестри, добилася вироку про 7-річне ув’язнення для вбивці (племінника судді) і отримувала погрози від нього».

«Ирину Ноздровскую убили. Убили за то, что не давала закрыть дело по убийству своей сестры.

Что ни судья, то убийца и вор. Как будто отбор в судьи в стране проводили именно по этим критериям. Если б у нас были нормальные правоохранительные органы, то на данный момент были бы задержаны все подозреваемые, включая отца убийцы ее сестры, который в открытую угрожал Ирине. И не только он…»

Під час оголошення звістки про знайдення тіла Ірини один з учасників розшуку зафіксував неадикватні дії сумнозвісного Іллі Ківи. От які люди працюють в нашій поліції. Перегляньте відео:

Фото зі сторінки ФБ Anna Maliar



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.