​Помічника судді Господарського суду Чернівецької області викрито на хабарі

Упродовж лютого 2018 року військовою прокуратурою Західного регіону України спільно із слідчими Шевченківського відділу поліції Головного управління Нацполіції України в Львівській області та оперативними співробітниками Управління Служби безпеки України в Чернівецькій області задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди помічником судді Господарського суду Чернівецької області.


Про це повідомляє прес-служба ГПУ

Хабар у сумі 1 200 доларів США призначався за вплив на прийняття рішення суддею районного суду м. Чернівці щодо закриття адміністративного провадження за ст. 130 КУпАП.

16 лютого 2018 року під час одержання другої частини неправомірної вигоди у розмірі 500 доларів США правопорушника затримано в порядку ст. 208 КПК України.

На даний час проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, а також обшуки за місцем проживання та роботи фігурантів справи.

За результатами їх проведення будуть вирішені питання щодо повідомлення помічникові судді про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 ККУ (одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням), та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Фото прес-служби ГПУ



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.