​Нардеп Ігор Луценко написав зворушливе освідчення в коханні до СБУ

«Любовний лист до СБУ. З додатками на 5 (п’яти) аркушах.

Кохана Службо Безпеки України!

Вітаю тебе щиро з тим, що ви спільно з Генпрокуратурою затримали за підозрою у фінансуванні тероризму бізнесмена, чиї продуктові магазини працюють в ОРДО.

Разом з тим, хочу тобі, моя мила Службо, повідомити про ще одного злочинця з числа тих, хто сплачував данину окупаційним адміністраціям російської федерації до 15 березня 2017 року.

Це Ринат Леонідович Ахметов (фото додається), 1966 року народження, приватний підприємець, адреса місця роботи: вулиця Десятинна, 3а, м. Київ, поштовий індекс 01001 (фото будівлі надається, не переплутай, Службо!).

Вказана особа протягом 1992-2014 років входила до організованого злочинного угруповання, в останні роки очолюваного громадянином віктором федоровичем януковичем, котрий нині перебуває у загальнодержавному розшуку.

З 2014 по 2017 громадянин Ахметов Ринат Леонідович проводив свій бізнес на територіях, захоплених збройними формуваннями російської федерації.

За свідченнями, оприлюдненими у мережі Інтернет Бородаєм Олександром Юрієвичем, громадянином росії, 1972 року народження, одним із лідерів окупаційної адміністрації, Ринат Ахметов надавав йому 0.5 млн доларів США. Передача грошей відбувалася Ходаковським Олександром Сергійовичем, 1972 року народження, нині одним із ватажків збройних формувань російської федерації на території ДНР.

Але це ще не все, моя люба Службо Безпеки України!

Я тобі просто хочу нагадати, що 25.10.2017 я звернувся до тебе, шановна Служба Безпеки України, із заявою про злочин, де вказав факти, наведені вище. Але, всупереч статті 214 Кримінального процесуального кодексу, провадження не було зареєстровано. Лише завдяки рішенню судді Бугіля (копія на двох аркушах додається), тобто за моїм позовом, тобою, моє серденько, моя Службо, було зареєстровано провадження за номером 4201500000000008 за статтею 258-5, фінансування тероризму.

На жаль, до сих пір мене як заявника не було допитано, і мені невідомо про будь-які слідчі дії у цьому провадженні.

Але ти, дорогенька Службо Безпеки України, знаєш, де шукати ще одного фінансиста терористів. Це практично через дорогу від тебе.

Якщо потрібно показати, куди і як – звертайся до мене, моя рідна Службо Безпеки України.

З любов’ю,

Твій шанувальник Ігор Луценко».

Фото prm.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.