РНС вимагає порушити кримінальну справу по факту оприлюднення «плівок Онищенка»

РУХ НОВИХ СИЛ вимагає порушити кримінальну справу по факту оприлюднення так званих «плівок Онищенка», в яких йдеться про корупцію президента Петра Порошенка. Про це заявив один з лідерів РНС, народний депутат Юрій Дерев’янко з трибуни парламенту в п’ятницю, повідомляє прес-служба партії РУХ НОВИХ СИЛ.


Дерев’янко нагадав, що українці, завдяки роботі Національного антикорупційного бюро дізнались про те, що в Україні розкрадався газ у величезних розмірах.

«Ми дізнались про те, що можна красти уже після Революції Гідності мільярди українських гривень на газових схемах. І це здійснювали депутати, які сиділи тут, зокрема пан Онищенко, який отримав підозру від НАБУ і кримінальна справа щодо якого зараз розслідується», - зазначив нардеп.

Дерев’янко підкреслив, що кілька днів назад усі почули від того самого Онищенка, який є втікачем, що він це робив разом зі своїм партнером Порошенком.

«З його слів, він пропонував Порошенку 10 мільйонів доларів хабаря від пана Злочевського. Це один зі стовпів режиму януковича, який також переслідується в кримінальному порядку, який також вкрав величезну кількість грошей в українського народу і в українського бюджету», - поінформував нардеп.

Він переконаний, що це нічим абсолютно не відрізняється від режиму януковича.

«Це нічим фактично не відрізняється від януковича. Ми бачимо ті самі 50/50, ті самі фрази і слова, що «гарний хлопець», «подумаємо-вирішимо». І ми не бачимо жодної реакції від правоохоронних органів», - обурився політик.

«Ми вимагаємо порушити кримінальну справу за фактом отримання і оприлюднення цієї інформації», - підкреслив Дерев’янко. Він додав, що РНС вимагає негайного внесення відомостей до ЄРДР і початку розслідування.

Депутат нагадав, що в Південній Кореї за такі самі хабарі в 10 мільйонів доларів екс-президента посадили до в’язниці на 24 роки, через процедуру імпічменту, через процедуру притягнення до кримінальної відповідальності, і зобов’язали сплатити штраф, еквівалентний 17 мільйонам доларів.

«А в Україні ми бачимо повну тишу. Ми бачимо, що режим Порошенка активно переслідує тих, хто про це говорить, в тому числі і нашу команду РУХУ НОВИХ СИЛ», - сказав депутат.

За його словами, представник РНС Северіон Дангадзе сьогодні находиться у в’язниці, його катують, закрили у маленьке приміщення без вікон, щоб вибити покази проти РУХУ НОВИХ СИЛ.

«Ми бачимо, що в Одесі зрізали борди, на яких оприлюднено це все свавілля. В Івано-Франківську заклеїли чужу власність. В Дмитра Довбуша три мікроавтобуси в Запоріжжі спалили», - обурився депутат.

Він вважає, що Порошенко правильно боїться українців і команду РУХУ НОВИХ СИЛ

«Сусідню Грузію оди з лідерів РНС очистив від бандитів, олігархів, дав можливість людям там працювати і це обов’язково відбудеться в Україні. Ми говоримо українцям: не бійтесь, вставайте, протидійте, і ми обов’язково переможемо», - підсумував нардеп.


Нагадаємо, 18 квітня в ефірі одного з телеканалів вперше прозвучали «плівки Онищенка» за участю чоловіка із голосом, схожим на голос Президента України Петра Порошенка. На записі нардеп-втікач Олександр Онищенко і людина з голосом, схожим на голос Порошенко, обговорюють «договірняк» з екс-міністром екології Миколою Злочевським щодо закриття кримінальних справ проти нього.

Фото info.rns.org.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.