​Напад на активіста РУХУ НОВИХ СИЛ Олега Філіпаса - це ще один прояв політичних репресій

На Полтавщині відбулася політична розправа над активістом РУХУ НОВИХ СИЛ Кременчука Олегом Філіпасом. Троє невідомих людей зі зброєю увірвалися до батьківського будинку Олега і по-звірячому побили його. Наразі активіст перебуває у лікарні. У нього зламані обидві руки і нога, а також струс мозку. Цей напад був вчинений саме з політичних мотивів, адже ані бізнесу, ані боргів у Олега Філіпаса нема. Про це заявив координатор РУХУ НОВИХ СИЛ м. Кременчук, воїн АТО Микола Кравченко, повідомляє прес-служба партії РУХ НОВИХ СИЛ.


Як розповів Кравченко, напад стався недільного дня на подвір'ї приватного будинку. Троє чоловіків у формі спецпризначенців без розпізнавальних знаків увірвалися до садиби, засліпили слезогінним газом тещу Олега, вдарили її прикладом пістолета та увійшли до будинку. Розуміючи, що нападу не уникнути, Олег забіг в глухий кут, аби унеможливити напад одночасно трьох людей.

Нападник навмисне бив по кінцівках, жодних вимог чи погроз при цьому не було. Між собою найманці теж не розмовляли. З будинку не зникли жодні речі або цінності.

«Цей напад є виключно політичним замовленням та ще одним проявом цинічних та жорстоких репресій, до яких вдається сьогодні влада всіх рівнів. Ми будемо домагатися неупередженого розслідування цього злочину та будемо робити все можливе, аби винні були притягнуті до відповідальності», - наголосив Микола Кравченко.

Відомо, що останнім часом Олег Філіпас працював над зверненням до міжнародної спільноти та правозахисних організацій, у якому викривав факти тиску на опозиційного депутата Кременчуцької міськради Оксану Піддубну та нападу на громадського активіста Леоніда Харченка, що стався 21 грудня 2017 року просто під час сесії.

На даний час Олег Філіпас перебуває у лікарні у задовільному стані. Йому надано всю необхідну медичну допомогу.

«Багатьом із вас, як і мені, до цього часу не було відчутно, що таке політичні репресії. До сьогодні я не міг зрозуміти і відчути біль багатьох українців, які боролися за свободу і вільну Україну протягом століть. Я не можу рівняти себе з тими людьми, але частину злоби і ненависті від кримінально-олігархічного режиму Порошенка сьогодні отримав», - написав Олег Філіпас у себе на сторінці ФБ.

За фактом нападу на Олега Філіпаса порушено кримінальну справу. Активісти РУХУ НОВИХ СИЛ триматимуть під контролем розслідування.

Фото info.rns.org.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.