Закарпатська поліція розслідує факт переправи нелегалів таксистом-іноземцем

Під час перевірки оперативної інформації, яку отримали працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, правоохоронці виявили у авто таксиста-іноземця шістьох нелегальних мігрантів. Вирішується питання про притягнення чоловіків до відповідальності, повідомляє прес-служба Нацполіції України.


Сьогодні, 25 серпня, вранці оперативники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, спільно з управлінням карного розшуку поліції Закарпаття, працівниками патрульної поліції Закарпаття та представниками міграційної служби на автошляху «Київ-Чоп» у селі Великі Лази Ужгородського району зупинили для перевірки автомобіль «Opel Zafira» на іноземній реєстрації.

За кермом авто перебував 53-річний іноземець, який на даний час проживає в Україні та підпрацьовує таксистом. Крім водія, в автомобілі були шестеро чоловіків віком від 18 до 30 років, які при собі не мали жодних документів.

У відділку поліції правоохоронці з’ясували, що 53-річний чоловік домовився за грошову винагороду допомогти іноземцям у безперешкодному пересуванні прикордонним районом до лінії розмежування країн. Самі ж іноземці пояснили, що мали намір через Україну потрапити до Німеччини. На них складено відповідні адмінматеріали.

Наразі відкрите кримінальне провадження за статтею 332 Кримінального кодексу України, тобто незаконне переправлення осіб через кордон. Автомобіль помістили на арештмайданчик Ужгородського районного відділення поліції, а іноземців доправили до Чопського прикордонного загону. Розслідування у справі триває.

Фото прес-служби Нацполіції України



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.