​Затримано пакистанця, який за хабар майже у 1,5 тисячі доларів намагався переправити іноземців через кордон

У середу, 29 серпня, Броварською місцевою прокуратурою спільно зі співробітниками УБЗПТЛ ГУНП в Київській області та Броварського ВП ГУНП в Київській області затримано громадянина Ісламської Республіки Пакистан, який надав неправомірну вигоду в розмірі 1 450 доларів США працівнику правоохоронного органу за неперешкоджання у незаконному переправленні через державний кордон України мешканців Республіки Індія, Ісламської Республіки Пакистан та Народної Республіки Бангладеш.


Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

У ході досудового розслідування встановлено, що іноземець займався організацією незаконного переправлення через державний кордон осіб, які мали намір перетнути державний кордон України з метою їх подальшої легалізації в країнах Європейського Союзу.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України під час передачі неправомірної вигоди працівнику правоохоронного органу у вигляді 1450 доларів США та спроби переправлення через державний кордон України вказаних осіб.

У ході проведення невідкладного обшуку за місцем проживання фігуранта виявлено та вилучено грошові кошти, документи та комп'ютерну техніку.

На даний час тривають першочергові слідчі дії з метою встановлення всіх обставин вчинених кримінальних правопорушень, а також вирішується питання щодо повідомлення затриманій особі про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування за. ч. 2 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене щодо кількох осіб) КК України та ч. 3 ст. 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище) КК України триває.

Фото прес-служби прокуратури Київської області



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.