​Прокуратура Києва оголосила підозру у незаконному збагаченні одному з керівників Управління карного розшуку столичного главку поліції

Слідчими прокуратури міста Києва спільно з працівниками внутрішньої безпеки ГУ НП у м. Києві повідомлено про підозру заступнику начальника відділу управління карного розшуку ГУ НП у м. Києві у незаконному збагаченні та декларуванні недостовірної інформації, повідомляє прес-служба прокуратури Києва.


Так, під час проведення обшуку у його службовому кабінеті були вилучені грошові кошти в загальній сумі понад 104 тис доларів США, з яких лише 49 тис доларів США мали підтверджені джерела походження. У той же час законність набуття посадовцем решти суми не підтвердилася жодними доказами. Окрім цього, вказані грошові кошти не були внесені поліцейським у декларацію про доходи та майновий стан.

За результатами слідства вказаному службовцю оголошено підозру за ст. 366-1 та ч. 2 ст. 368-2 КК України. До суду підготовлено клопотання про обрання йому запобіжного заходу. Досудове слідство триває.

Довідково: санкцією ч. 2 ст. 368-2 КК України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

Фото прес-служби прокуратури Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.