​На Херсонщині поліція перевіряє інформацію щодо можливого порушення виборчого законодавства

У поліцію Генічеського району надійшло повідомлення, що на в'їзді в районний центр встановлені кілька білбордів з порушенням виборчого законодавства. На місці поліцейські попередньо встановили, що на білбордах із зображеннями кандидатів у Президенти України в порушення вимог адміністративного законодавства (ст. 212-13 КУпАП) відсутні відомості про установу, що здійснила їх друк, тираж та інформація про відповідальних за випуск осіб. Проводиться подальша перевірка інформації, повідомляє прес-служба Нацполіції України.


Поліція Херсонської області акцентує увагу представників політичних партій та кандидатів на пост Президента України на неухильному дотриманні законодавства під час передвиборчого процесу.

Нагадаємо, за злочини на виборах 2015 року було засуджено 81 особу. Водночас в Україні вже зафіксований єдиний поки факт засудження до реального терміну позбавлення волі – за підкуп виборців на виборах в одній з об’єднаних територіальних громад.

Також нагадаємо, що новини щодо перебігу виборчих перегонів, зокрема – реагування поліції на виявлені порушення, доступні тут.

Фото Zik



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.