Санкції Росії не вплинуть на роботу "Першої логістичної компанії" - власник

У "Першої логістичної компанії" (Львівська область) немає активів на території Російської Федерації, повідомив у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" власник компанії Максим Шкіль.

"Протягом останніх років компанія практично не здійснює переміщення товарів із Росії, рухомий склад на території Росії не перебуває, відповідно рішення уряду Росії щодо "Першої логістичної компанії" не вплине на роботу компанії", - повідомив він.

За словами М.Шкіля, таке рішення з боку Росії не має під собою ні логіки, ні сенсу.

Як повідомлялося, Росія додала до списку санкцій Укрексімбанк, СГ "ТАС", "Центренерго", "Укроборонпром" та "Укрспецекспорт", а також ПрАТ "Страхова група "ТАС", що належить Сергію Тігіпку, ТОВ "Перша логістична компанія" Максима Шкіля і ТОВ "Транспортно-експедиторське підприємство (ТЕП) "Вертикаль" Романа Василевського.

У випадку "Першої логістичної компанії" в постанові уряду РФ наведено адресу її київського офісу, зазначену на сайті, тоді як юридична адреса компанії - с. Бережани Львівської обл.

Що стосується ТЕП "Вертикаль", то відповідно до держреєстру, компанія ще не змінила своєї юридичної адреси через перейменування пр. Московського на пр. Степана Бандери, проте в оприлюдненому документі цей проспект уже зазначено як проспект С.Бандери.

Щодо юридичних і фізичних осіб, які потрапили до списку, і підконтрольних їм організацій застосовується блокування безготівкових грошових коштів, цінних паперів і майна на території РФ та заборона на виведення капіталу за межі Росії.

При цьому Мінфін РФ отримав право надавати тимчасові дозволи на здійсення певних операцій щодо юросіб, до яких застосовуються спеціальні економічні заходи.

"Перша логістична компанія" працює на ринку надання експедиторських послуг із 2011 року, надає повний комплекс послуг у сфері залізничних перевезень. Улітку цього року "ПЛК" заявила про початок формування власного рухомого складу для перевезення зернових до портів та укладення відповідних контрактів з українськими заводами.

За інформацією компанії, вона є одним із лідерів логістичних послуг в Україні та має багаторічний досвід з організації перевезень України, країнам СНД, Балтії, Західної Європи та Азії. Входить до ТОП-3 перевізників зернових культур залізничним транспортом. Має широку мережу філій (у Києві, Вінниці, Миколаєві, Черкасах) і представництв на всій території України.

Чистий дохід "Першої логістичної компанії" в 2017 році зріс на 5,5% - до 632,4 млн грн, а її чистий прибуток становить 17,32 млн грн, тоді як 2016 рік компанія завершила з чистим збитком 13,24 млн грн.

ТОВ "ТЕП "Вертикаль" зареєстровано у вересні 2015 року, проте згідно з сайтом компанії вона працює на ринку близько 20 років, надаючи повний комплекс послуг в організації перевезень вантажів та експедирування на території України, країн Балтії, СНД, Азії та Східної Європи особливу увагу приділяючи аграрним вантажам. Додатково компанія розвиває напрям щодо забезпечення перевезень автомобільним транспортом в Україні і за її межами, а також напрям з організації річкових перевезень зернових вантажів і перевалки їх на рейді.

Улітку цього року компанія також заявила про початок створення власного парку вагонів і покупку першого вагон-хопера у національного виробника - ТОВ "Дослідно-механічний завод "Карпати". У заявлених на початку серпня планах компанії було будівництво власних 156 зерновозів і 156 піввагонів, на той момент парк ТЕП "Вертикаль" налічував 700 орендованих вагонів-зерновозів.

Чистий дохід ТЕП "Вертикаль" у 2017 році зріс на 45,5% - до 576,03 млн грн, а її чистий прибуток збільшився в 2,5 раза - до 3,86 млн грн.

Фото vitamin-advertising.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.