​ДБР цього тижня оголосить про конкурс з формування складу Ради громадського контролю

Конкурсна комісія з відбору членів Ради громадського контролю при ДБР провела перше засідання. Під час нього був обраний голова комісії - ним став Володимир Сущенко. Також комісія ухвалила Регламент своєї роботи, який передасть на затвердження т. в. о. Директора Державного бюро розслідувань, повідомляє прес-служба ДБР.


«Я буду робити все, щоб робота комісії була максимально прозорою, зрозумілою і для учасників конкурсу, і для вболівальників, які будуть спостерігати за роботою Конкурсної комісії. Обов’язково всі рішення Конкурсної комісії будуть доведені до відома і будуть доступні в наших засобах інформації, інтернет-мережах - для того, щоб всі мали точну уяву про те, як працює комісія, які вона рішення приймає», - заявив голова Конкурсної комісії Володимир Сущенко.

До повноважень Конкурсної комісії з відбору членів РГК входять:

⁃ затвердження переліку та розгляд документів від осіб, які претендують на участь у конкурсі, на відповідність вимогам та їх оцінювання;

⁃ ухвалення рішення про допуск чи відмову у допуску претендентів;

⁃ визначення технології відкритого персоніфікованого рейтингового інтернет-голосування;

⁃ складання рейтингового списку кандидатів для визначення 30 осіб, які набрали найбільшу кількість голосів;

⁃ організація написання есе на запропоновану тему та його оцінювання;

⁃ проведення індивідуальної співбесіди з учасниками;

⁃ складання рейтингового списку з 15 осіб, обраних комісією для призначення їх до складу РГК наказом Директора ДБР.

Для уникнення зловживань, комісія пропонує здійснювати персоніфікацію учасників відкритого рейтингового інтернет-голосування за персональними даними: прізвище, ім‘я та по-батькові, номер телефону, електронна пошта, номер та серія паспорту або посвідчення водія.

Також комісія ухвалила Положення про критерії оцінювання якостей кандидатів на посади членів РГК. За всі етапи конкурсу претенденти можуть максимально набрати 100 балів: за мотиваційний лист та документи - до 10 балів, за результатами інтернет-голосування - до 30 балів, за написання есе - до 20 балів, за підсумками індивідуальної співбесіди - до 40 балів.

У підсумку засідання члени комісії затвердили текст оголошення про початок конкурсного добору до Ради громадського контролю, яке вже цього тижня буде оприлюднене на сайті ДБР.

Фото dbr.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.