Я требую не мешать нам жить!

zahar chistyakov

 

Как ранее сообщали «Конфликты и законы», в Ялте 18 октября неизвестными был похищен управляющий партнер Агентства конфликтного PR «PR i Z» Захар Чистяков со своей девушкой Анной Абрамовой, когда они прогуливались по набережной в Ялте. Как сообщил брат Захара Чистякова Роман, похищение произошло около 20.30 вечера.


На следующий день редакция получила информацию, что 19 октября примерно в 4 часа утра Захара Чистякова и его девушку Анну неизвестные привезли домой к матери. Захар и Анна находились в невменяемом состоянии, при себе не имели никаких вещей. Через какое-то время Захар Чистяков вышел на связь. В телефонном разговоре он только смог сказать: "Я попал в беду".

На защиту сына выступила его мать, в открытом письме высказавшая свой взгляд и гнев по поводу незаконной бандитской травли Захара, его друзей и всей семьи Чистяковых.

Открытое письмо матери журналиста Захара Чистякова о похищении сына и давлении на ее семью

«Я, Чистякова Наталия Маэлестовна, мать четверых сыновей, в настоящее время бездомная, беспаспортная и безработная, как Буратино, обращаюсь ко всем, кто может воспринимать информацию.

В четверг, 18 октября 2012 года, мой сын, Захар Николаевич Чистяков, вместе с его подругой Аней Богдановой были похищены во время прогулки по набережной Ялты (подробности в Интернете).

С этого момента и по сию минуту моей семье не дают возможности спокойно жить и дышать:

-начались попытки запугать моих детей;

-преследуют их друзей и знакомых;

- установлено наблюдение за домом, где мы сейчас проживаем, за квартирой двоих моих сыновей;

- производится слежка за всеми членами семьи и прослушивание всех телефонов.

Риторический вопрос: кто это позволил!

Меня не интересует, кто это делает. Я хочу донести до всех, кто так или иначе замешан в травле моих детей и их друзей: я, Мать, этого не позволю! Если мой старший сын по роду своей деятельности прищемил хвост кому-то из заполитизированных зомби (кстати, с хвостами надо быть не в политике, а в зверинце, хотя и здесь много общего), - так вот, если кому-то не нравятся действия моего сына - милости просим к риторике и диалогу. Но не смейте заламывать руки и совать в машину, а потом мурыжить всю ночь, заставляя родных и друзей сходить с ума, не смейте слушать личные разговоры, не смейте следить!

У меня умные, красивые и добрые дети. Они не преступники и никогда ими не станут. Преступники – те, кто лишат их радости жизни. Я растила детей для радости и не позволю никому отнять ее у моих сыновей.

Предупреждаю всех, кто затеял эти «шпионские игры»: немедленно оставьте в покое всех моих детей и их друзей и подруг. Вам, особенно накануне выборов, небезразлично общественное мнение. Так вот, в течение ближайшего времени вы получите такое «общественное мнение», не только всеукраинское, но и международное, что впору будет выходить на массовое покаяние.

Я требую вернуть моему старшему сыну украденный у него под видом «выемки» ноутбук и мобильные телефоны и наказать тех, кто участвовал в похищении и «допросе». Я требую извинений перед моими сыновьями за то, что их обвиняют в «подставе» или запугивают, когда они говорят правду.

Я требую не мешать нам жить!

Больше ничего ни от государства, ни от тех, кто его собой подменяет. Я и мои дети никогда не требовали и не потребуем.

И последнее: я не буду давать никаких интервью «по просьбе» и не буду принимать никаких официальных или неофициальных лиц для выяснения подробностей. Исключение можно сделать только для начальника СБУ и Президента Украины, если они согласуют со мной время визита заранее и обговорят количество сопровождающих лиц.

С уважением ко всем порядочным людям.

Мама».

[email protected]

Коментар від «Конфліктів і законів»:

Враховуючи на ситуацію, що склалась в Україні, створену зусиллями представників партії влади, а саме Партії регіонів, члени якої характеризуються відсутністю освіти, здебільшого навіть середньої, будь-яких ознак, притаманних інтелігентній людині, на початку виборчої кампанії до ВР-2012 цілком логічно було допустити, що й технології передвиборних кампаній відповідні тенденціям часу. Але, на жаль, навіть найпесимістичніші прогнози себе не виправдали.

Ненажерливі, жорстокі та абсолютно безкарні регіонали, наче голодні вовки, рвуться до влади. Задля досягнення своєї мети використовуючи вкрадені в українського народу гроші, вони створили та скупили десятки псевдо політичних партій, намагаються наділити їх статусом опозиційних. Зростили сотні псевдоопозиційних політичних лідерів з нічого й нікого та оплачують їх коштовні рекламні та піар-кампанії.

Володіючи індульгенцію безкарності від «лідера вурдалаків» Віктора Януковича та використовуючи адміністративний ресурс, вони, як ошаліла зграя сарани, зметають всі перепони на своєму шляху до крісел Верховної Ради та бюджетної кормушки для вгамування голоду.

Вони не цураються презирства світового цивілізованого суспільства, вони не бояться статусів персон нон-грата та вовчих квитків за межами України. Й бодай, Боже, стати їм на шляху.

Не володіючи необхідним інтелектуальним ресурсом для ведення боротьби в інформаційному просторі, вони буквально знищують опозиційні та чесні інформаційні носії. Не протягнувши Закону про наклеп, вони звільняють, закривають, стирають з Інтернет-простору неугодні ресурси. Вони намагаються підкупити журналістів, а в разі невдачі знущаються з них та їхніх родин.

Але вони не розуміють, що критична маса незадоволення прогресивних українців зростає й регіональні вурдалаки будуть подолані й знищені, але для перемоги потрібно єдине – консолідації зусиль та об’єднання в боротьбі з єдиним ворогом суверенної держави – України – Партією регіонів з усіма їхніми тушками та запроданцями.

Коментар Голови постійноїкомiсiї Київської міської ради з питань культури та туризму Олександра Бригинця:

«Погрози та провокації, притаманні недемократичним силам – привілея невігласів, нездатних на серйозні та демократичні дії. Інцидент, що стався з журналістам Захаром Чистяковим, не входить ні в одні рамки цивілізованих стосунків. Я в жодному разі не підтримую методів силової боротьби з медійниками та вважаю, що навіть в ситуації, коли вони готують провокаційні та «чорні піар-матеріали», боротись з ними слід в медійному просторі.

Безпосередньо я сам в період цьогорічної передвиборчої гонки потрапив під жорна чорного піару, що продукується штабами конкурентів. Й в жодному з випадків публікації найабсурдніших матеріалів я не опускався до рівня образ. Я вважаю, що ми живемо в демократичному суспільстві й маємо поводити себе толерантно по відношенню один до одного, навіть в умовах жорсткої передвиборчої боротьби.

Я допускаю, що журналіст Захар Чистяков наступив на болючий мозоль персонажів своїх опусів, але впевнений, що ці персонажі мають знищувати його виключно в медійному середовищі, не виходячи за рамки людської моралі.

В крайньому випадку, якщо вони не мають можливості спростування та не вміють вибачити нанесених іміджу образ, вони мають змусити винуватця розплатитись за скоєне в суді, а не «по понятіях».

 



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.