янукович оголошений в розшук

begit

 
Глава МВС Арсен Аваков повідомив, що порушено кримінальну справу за масовими вбивствами громадян, а янукович і ряд інших посадових осіб оголошені в розшук. За словами Авакова, він всю ніч з 23 на 24 лютого разом з головою СБУ Валентином Наливайченко займалися пошуком екс-глави держави.


Хронологія втечі януковича у викладі Арсена Авакова:

У п'ятницю, 21 лютого, янукович, у супроводі Андрія Клюєва, вилетів вертольотами з Києва в Харків, маючи намір взяти участь у з'їзді депутатів партії регіонів.

У суботу, 22 лютого, янукович, переночувавши в держрезиденціі в Харкові - відмовився від участі в з'їзді, записав відеозвернення і вертольотами полетів до аеропорту Донецька.

Після прибуття в аеропорт Донецька, янукович разом з охороною з вертольотів пересів на два приватних літака типу Falcon і намагався вилетіти за кордон. Але прикордонна служба донецького аеропорту перешкодила вильоту. Після чого янукович відбув до держрезиденції в Донецьку, де і пробув кілька годин.

Пізнього вечора 22 лютого кортеж януковича без супроводу ДАІ, відбув до Криму.

У неділю, 23 лютого, янукович прибув до Криму. Зупинився в одному з приватних санаторіїв, навмисно ігноруючи державні спец об'єкти, в тому числі - спеціалізовану президентську держдачу, на яку раніше планував прибути.

Дізнавшись про рішення Верховної Ради про призначення в.о. президента України Турчинова і про виліт до Криму новопризначених голів МВС та СБУ, янукович спішно покинув приватний санаторій і виїхав в аеропорт Бельбек, в якому до цього часу вже перебували Аваков з Наливайченком.

О 23:50 янукович, не доїжджаючи до аеропорту Бельбек, зупинився в приватній резиденції в районі Балаклави, де відмовився від держохорони.

З частиною охоронців, яка залишилася, янукович, у супроводі Клюєва, трьома автомобілями відбув у невідомому напрямку, відключивши всі види зв'язку, повідомляє 20khvylyn.com.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.