МОЗ розповсюджує неправдиву інформацію, що Тимошенко відмовляється від обстеження медиками міжнародної комісії

Сергій Власенко. Фото tymoshenko.uaКерівник медичної комісії від МОЗ Раїса Моїсєєнко розповсюджує неправдиву інформацію про те, що Юлія Тимошенко нібито відмовилася від обстеження її медиками міжнародної комісії. Про це заявив Сергій ВЛасенко.

Захисник Юлії Тимошенко також заявив, що у випадку зриву обстеження Юлії Тимошенко міжнародними лікарями, відповідальність за це буде нести влада та ті, хто, за замовленням Банкової, розповсюджують неправдиву інформацію.

Сергій Власенко наголосив, що «Юлія Тимошенко, як і заявляла про це раніше, готова до обстеження медиками міжнародної комісії, - вона проти лікарів від МОЗ, які є залежними від влади».

«Інформацію про те, що Тимошенко нібито відмовляється від обстеження міжнародними лікарями, він вважає абсурдною та такою, яка не відповідає дійсності», - наголосив він.

Захисник Тимошенко підкреслив, що Юлія Тимошенко «сьогодні заявила те саме, на чому наголошувала раніше».

Власенко також нагадав, що Юлія Тимошенко сама наполягала, щоб її обстежували закордонні лікарі. За його словами, «Тимошенко і зараз наполягає на обстеженні її закордонними лікарями, що може відбутися у присутності представника медичної частини пенітенціарної служби, як це і передбачено законом».

«Відповідальність за можливий зрив місії міжнародної медичної комісії з обстеження здоров‘я Юлії Тимошенко повністю покладається на діючу українську владу та тих, хто, прислуговуючи режиму, розповсюджує неправдиву та недостовірну інформацію»,- наголосив захисник.

Сергій Власенко також звернув увагу на те, що Раїса Моїсєєнко сьогодні неодноразово заявляла, що якщо Юлія Тимошенко відмовиться від обстеження українськими лікарями, призначеними МОЗ, то ці лікарі не братимуть участь в обстеженні і це не вплине на результати роботи комісії.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.