На офіс КУПРу скоєно розбійний напад

kupr275Як щойно стало відомо, на офіс ГО КУПР було скоєно напад працівниками МВС України. Після несанкціонованого обшуку було затримано двох активістів організації, зокрема заступника Голови організації — Олександра Місюру та активіста Павла Целовальнікова.

Як повідомили «Конфліктам і законам» безпосередньо з офісу організації, під час обшуку було вилучено усю техніку та декілька тисяч упаковок презервативів «Біло-блакитної «Партії Кондомів».

kupr2


Місце знаходження затриманих активістів організації було невідоме. Шевченківський і Печерський РУВС не зізнаються в тому, чи перебувають у них затримані активісти КУПР!

Проте, після отримання попередньої інформації, через деякий час активісти КУПРу поінформували редакцію, що Олександр Місюра та Павло Целовальніков таки вийшли на зв'язок. Вони повідомили, що на офіс увірвалося до десяти невідомих. Перекинули все в приміщенні, відібрали у присутніх телефони. В результаті - викрали всю партію "біло-блакитних кондомів" та деякі документи.

Невідомі кинули активістів КУПРу на підлогу. Рилися по шухлядках, перебирали документи. Павла Целовальнікова вивели на вулицю і намагалися кудись відвезти, але це їм не вдалося. Всі зараз на свободі й займаються реанімацією офісу, повідомляють купрівці.

kupr3

Як заявив голова ВК «Наступ» Руслан Секела: «Це помста влади учасникам помаранчевої революції, сьогодні їх намагаються в такий спосіб залякати. Ми поступово перетворюємось на Білорусію. Сьогодні влада розгорнула широкомасштабну операцію по усуненні всіх активістів, що її критикують».

Також Р. Секела повідомив, що «ВК «Наступ» вимагатиме порушення кримінальної справи по факту нападу на активістів КУПРу.

«Ми звертаємось до Президента України взяти під свій особистий контроль цю справу та забезпечити публічність її розгляду. Сьогодні Президент, як гарант демократії, повинен негайно відреагувати на ці прояви грубого порушення прав людини», - заявив Руслан Секела.

 



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.