Бютівцю під харківським судом розбили голову металевою трубою

deputat pobili

 
Учора у Харкові під час акції на підтримку Юлії Тимошенко невідомі нанесли удар в голову металевою трубою народному депутату з фракції «БЮТ-Батьківщина» Борису Пудову. Про це розповів сам потерпілий, повідомляє byut.com.ua.

Він розповів, що під час встановлення наметів біля суду, який розглядає справу Юлії Тимошенко, підійшли судові виконавці з вимогою прибрати намети.

«Люди показали їм заявки, по яки[ немає рішень судів про заборону. Я також підійшов і сказав, що ніхто не має права порушувати Конституцію та право громадян на вільні зібрання», - зазначив Борис Пудов.

«Після цього одразу підбігли кримінальної зовнішності хлопці. Одну палатку вони просто розкидали по всій проїжджій частині. Одного з нападників ми затримали і передали міліції, яка завела хлопця за вугол і відпустила», - сказав народний депутат.

За його словами, після цього на інші палатки накинулася інша група осіб характерної зовнішності.

«З них особливо виділявся один, як ми зрозуміли, з донецьких. Міліція байдуже спостерігала як він б’є людей і ламає палатки. Я втрутився, за що отримав по голові металевою трубою», - сказав Борис Пудов.

«На заклики до міліції припинити побиття людей і народних депутатів – ніхто з них не відреагував і не підійшов», - повідомив він.

Після цього на місце події викликали «швидку», яка надала першу медичну допомогу.

«Ось вам право на мирні зібрання, ось вам недоторканність народного депутата при мовчазній згоді міліції», - заявив він.

«Наші суди сьогодні служать Януковичу, а завтра Янукович від них захисту не отримає. Вони повинні служити закону», - резюмував Борис Пудов.

 



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.