У БЮТ повідомили, що харківська влада влаштувала провокацію проти опозиції

provokatsiyaХарківська влада влаштувала провокацію під стінами Апеляційного суду Харківської області, де сьогодні проходив мітинг опозиції на підтримку Юлії Тимошенко.

Про це повідомив народний депутат від фракції «БЮТ-Батьківщина» Володимир Філенко.

За його словами, по завершенню акції агітаційний мікроавтобус з надписом «Арсен Аваков» від’іжджав від приміщення суду.

«Несподівано під колеса мікроавтобуса кинувся чоловік із шилом і, за свідченням очевидців, намагався проколоти праве переднє колесо. Йому не вдалося це зробити», - розповів Володимир Філенко.

«Натомість на місці події миттєво опинилася знімальна група програми «Харьковские известия», що контролюється мером Кернесом, та депутат обласної ради від Партії регіонів, який викликав ДАІ і швидку допомогу», - повідомив БЮТівець.

Згодом також прибув керівник ДАІ міста. Автобус був затриманий. Громадянина Козлова, який кинувся під колеса, забрала швидка.

«Ми відшукали цього чоловіка в лікарні №4 швидкої допомоги. Лікар Водка Максим Євгенович повідомив, що жодних пошкоджень на тілі чоловіка немає, він поскаржився лише на головний біль, який може бути викликаний безліччю причин», - розповів Володимир Філенко.

«Увесь цей «збіг» обставин дає нам підстави стверджувати, що всі події, які відбулися – це провокація, спланована з метою дискредитувати опозицію», - переконаний Філенко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.