У Нікополі невідомі вчинили бандитський напад на представника партії «УДАР»

udar izbivauyt

 

У Нікополі після проведення акції «УДАРимо фарбою по бездоріжжю» було викрадено і побито партійного активіста «УДАРу» Олександра Тихона. Як розповів в інтерв'ю журналістам постраждалий, його заштовхали в машину і вивезли за місто троє молодиків. В лісозмузі його побили та облили фарбою. При цьому, за словами Тихона, нападники не приховували, що це «вітання» від міського голови Токаря.


Інцидент трапився 9 червня близько 18-00. Олександр Тихон заявляє, що нападники погрожували йому більш серйозними наслідками, якщо він продовжуватиме громадську активність і проводитиме антивладні акції на кшталт «УДАРимо фарбою по ямах».

Олександр Тихон вже звернувся до Нікопольського міськвідділку УМВС, там по гарячих слідах вдалося встановити прізвища двох нападників. Одним із них виявився депутат міської ради, член фракції Партії регіонів Дмитро Осика. Іншим нападником, імовірно, був громадянин С. – товариш Осики, спортсмен, охоронець місцевого супермаркету.Однак, за словами Тихона, після того, як стало зрозуміло, що до нападу можуть бути причетні представники місцевої влади, від силових структур міста почали надходити прохання забрати заяву, йде затягування з відкриттям кримінальної справи.

«УДАР» звертається до правоохоронних органів з вимогою невідкладно перевірити інформацію про можливу причетність до нападу представників правлячої партії і порушити кримінальну справу за фактом побиття Олександра Тихона. Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко в телефонній розмові з Олександром висловив підтримку активісту, запевнив, що партія надасть необхідну юридичну і адвокатську підтримку для захисту своїх прав. Кличко назвав "дикунським" цей випадок, "коли місцева влада таким чином намагається залякати своїх опонентів, змусити їх бути пасивними спостерігачами того безчинства, що відбувається в країні, а не громадянами. Цю владу треба міняти - і в центрі, і на місцях"- вважає Кличко.

Акція «УДАРимо фарбою по ямах» триває по всіх областях України вже близько місяця і знаходить підтримку місцевої громади. Мета акції - привернути увагу місцевої влади до ганебної ситуації на автошляхах. Часто саме розбиті і невідремонтовані дороги стають причиною аварійних ситуацій. В деяких регіонах після проведення акції та вимоги владі відзвітувати про використані на ремонт та будівництво доріг кошти, асфальтоукладачі та ремонтні бригади виїжджали на «розфарбовані» дороги за лічені години.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.