Рейдери захопили одеський «Привоз», підприємці увірвались у міськраду

privoz

 
Підприємці з одеського ринку «Привоз» опинились у важкому становищі: місцева влада та правоохоронні органи відмовляються втрутитись в конфлікт на ринку та допомогти торговцям прогнати рейдерів з базару.


Така «німа» позиція влади спровокувала серед торговців велике невдоволення, тому сьогодні вони вирішили самоорганізуватися та разом прийти на прийом до мера міста Одеси і в такий спосіб привернути увагу чиновників до своєї проблеми.

А тим часом рейдери в ніч на 24 липня виконали свої попередні погрози та розтрощили товари підприємців, що знаходились в контейнерах, оскільки останні відмовились платити новим власникам «данину».

Підприємці заявляють, що не мають наміру здавати свої позиції рейдерам та воюватимуть з ними до останнього.

«Сьогодні підтримати наші вимоги долучаться підприємці з Кривого Рога, Львова та Хмельницька, котрі постійно співпрацюють з «Привозом» - повідомив голова ВК «НАСТУП» Руслан Секела.

Уранці на «Привозі» зібрались близько сотні підприємців. Вони вирушили пішою ходою до Одеської міської ради на прийом до мера, щоб відстояти своє право вільно торгувати на ринку.

Після чого підприємці увірвались до приймальні мера Одеси. Охорона розпочала бійку. Є потерпілі. Одну з активісток ВК «Наступ» Н. Шарапову було госпіталізовано. Мер Костусєв відкрив сесію, незважаючи на те, що в залі були присутні підприємці, з якими він не захотів навіть поспілкуватись. Як повідомив голова ВК «Наступ» Р. Секела, це так представники Партії регіонів ставляться до людей напередодні виборів.

Як повідомила «Конфлікти і закони» прес-служба ВК «Наступ», торговці з «Привозу» зірвали сесію Одеської міської ради та заблокували трибуну. Зараз вони замість депутатів виступають з трибуни та говорять про проблему рейдерських захоплень одеських ринків, вимагають порушити кримінальну справу проти бандитів, котрі захопили ринок «Привоз» та забрали заробіток в підприємців.

За словами Руслана Секели, одеські підприємці вперше перемогли владу, вперше громадськість змусила чиновників звернути увагу на проблеми ринків Одеси, повідомляє прес-служба ВК «Наступ».



Коментарі

  +0 #1 Melok 24 июл. 2012 г., 10:09:27
ИМХО - не имеют права.
Ставлю правую руку - голосовали за Партию ****онов. Сами выбрали - теперь молчите. Кушайте, не обляпайтесь.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.