У Броварах працівники міліції і «Беркуту» жорстоко побили учасників мирної акції

v zaporogets

 

Сьогодні біля суду в Броварах відбувалася акція, присвячена річниці ув'язнення Віталія Запорожця, який убив міліціонера, що тероризував населення села Семиполки Київської області, повідомляє прес-служба ГО «Чорний Комітет»

Після короткого мітингу громадяни мали повісити опудало судді Міхуєнкової - збірного образу сучасного українського судочинства. Міхієнкова – суддя, яка засудила Віталія Запорожця до 14 років ув’язнення.

Мітинг проходив спокійно. Але як тільки опудало підняли вгору, звідусіль кинулись працівники МВС, зокрема «Беркут». Без будь яких попереджень вони одразу почали жорстоко бити всіх учасників акції, зокрема жінок.

Згодом бійка пересунулась до Броварського базару. Його працівники активно долучилися до подій – допомагали громадським активістам, деяких переховували в себе в кіосках від озвірілої міліції.

Наразі відомо, що затримано Олега Шевчука, Валентину Кательницьку, Миколу Смірнова, Костянтина Зацарного (його дуже сильно побито) і ще кілька осіб, чиї імена зараз встановлюються.

Всіх затриманих відвезли до місцевого відділку РУВС. Громадськість підтягується туди.

Акція на підтримку засудженого Віталія Запорожця закінчилася нападом міліції на її учасників:



Коментарі

  +2 #1 Ганьба МВС 4 сент. 2012 г., 13:50:13
Менти позорні, бандити насильники, супостати, бидло, матюкомовне.
  +3 #2 bvp941 4 сент. 2012 г., 14:12:09
Я не удивляюсь действиям Броварской милиции, так как подавляющее число ее сотрудников ассоциируется у меня ( зарекомендовали себя) не как правоохранители, а мягко говоря как правонарушители. Послушаешь их разговоры - удивляешься как этим людям вообще возможно что-либо доверять. И не дай бог ночью встретится. Ненавижу этих лжеправоохранителей.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.