На території школи правоохоронці затримали розповсюджувача опію ацетильованого

shkola nariki

 

В м. Умань, що на Черкащині, 10 травня оперативники затримали 33-річного безробітного, раніше судимого місцевого жителя, який на території загальноосвітньої школи незаконно збував опій ацетильований. Стосовно нього відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» КК України. Останній затриманий у порядку ст. 208 КПК України.


15 квітня цього року працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Крюківського райвідділу Полтавщини у Кременчуці за місцем проживання 34-річного місцевого жителя виявили та вилучили лабораторний посуд та обладнання, за допомогою якого останній виготовляв наркотики. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 313 «Викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням» КК України.

У Львові 23 квітня оперативники затримали трьох жителів міста Черкаси та Львова, в яких вилучили 135 таблеток «субітексу» та амфетамін вагою близько 30 г. Як з’ясувалося, наркотичні засоби затримані придбали у м. Калуш Івано-Франківської області та з метою їх розповсюдження на автомобілі прибули до Львова. Вартість вилучених наркотичних речовин за цінами «чорного ринку» становить близько 90 тис. грн. Даний факт зареєстровано в ЄРДР за ознаками складу злочину, передбаченого ч.1 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» КК України.

Вже наступного дня на Запоріжжі правоохоронці затримали 26-річного місцевого жителя, який, використовуючи всесвітню мережу Інтернет, збував лікарський засіб, що містить у своєму складі прекурсори. У зловмисника вилучено 40 пігулок, які згідно висновку експерта, містять прекурсор "псевдоефедрин", вага якого становить 2,4 г. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 321 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів» КК України.

«Конфлікти і закони», за матеріалами у прес-служби МВС України.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.