У столиці працівникам ДАІ пропонують хабарі. Затримано 4 водія

udai

 
За 10 червня співробітниками столичної ДАІ виявлено 742 порушення Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 286 відхилень від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 79 водіїв, без необхідних документів керували автіками – 17, порушення правил проїзду перехресть – 23. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування – 40 водіїв. Крім того, виявлено 24 пішоходи -порушники. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УДАІ Києва.


За добу в столиці було зареєстровано 4 ДТП (2 наїзди на пішоходів), в яких 1 особа загинула та 8 - отримали травми. Столична Державтоінспекція звертається до водіїв - будьте уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи людей. Заздалегідь знижуйте швидкість, не об'їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть пішоходів, які переходять дорогу. Вчора, за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнуто 39 водіїв.

Вчора, у Голосіївському районі зареєстровано незаконне заволодіння автомобілем «Деу Ланос», номерний знак АА9582МО, 2008 року випуску, сірого кольору. Невідомі особи викрали автомобіль з проспекту Науки,35/2. Прийнято міри розшуку.

У понеділок інспектори ДАІ виявили та затримали 8 автомобілів, що знаходились у розшуку. Також затримано двоє громадян, які перебували у розшуку. Чоловіків доставили до райуправлінь міліції.

Співробітники столичної Державтоінспекції продовжують фіксувати випадки, коли недобросовісні водіїв намагаються хабарами відкупитися від покарання за порушення Правил дорожнього руху. Так, вчора інспекторами ДАІ зафіксовано чотири таких факти.

Перший випадок стався у Подільському районі. Інспектори полку ДПС ДАІ затримали водія автомобіля «МАЗ», який з метою уникнення адміністративної відповідальності спробував відкупитись хабарем у розмірі 200 гривень. Таку саму винагороду в Оболонському районі пропонував водій автомобіля «КІА». Того ж дня, у Голосіївському районі водій автобуса «Богдан» порушив ПДР і пропонував хабар - 400 гривень. Іншого порушника затримали у Дніпровському районі. Там водій автомобіля «Форд Транзит» запропонував  також 400 гривень. Затриманих доставлено до райуправлінь міліції. Також до райуправлінь за шахрайство та умисне пошкодження майна доставлено двох чоловіків.

До уваги водіїв! У столиці, на проспектах Перемоги та Глушкова, обмежено рух транспорту. Столична Державтоінспекція звертає увагу водіїв на те, що наразі тривають ремонтні роботи по реконструкції проспекту Перемоги. Тому на ділянці від Великої Кільцевої дороги до вулиці Івана Крамського (Святошинський район) з 7 червня частково обмежено рух транспортних засобів.

Також, у зв'язку з проведенням поточного ремонту автомобільної дороги М-05, Київ-Одеса, з 3 червня діють обмеження в русі по проспекту Глушкова, на ділянці від Одеської площі до АЗС «ТНК» в обох напрямках (в межах адміністративної території міста Києва), що у Голосіївському районі міста. Державтоінспекція міста Києва просить автомобілістів з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, планувати свої маршрути з урахуванням зазначених обмежень та дотриманням Правил дорожнього руху.

До уваги водіїв! З 20 травня по 15 червня в столиці проводиться комплекс профілактичних заходів «Автобус – 2013». Відповідні заходи здійснюються з метою зменшення аварійності за участю пасажирського транспорту та зміцнення транспортної дисципліни водіїв, які залучаються до перевезення людей. Така робота дає позитивні результати. Під час проведення заходів, інспектори ДАІ за порушення ПДР до відповідальності притягнули майже 2000 водіїв, які задіяні на перевезенні пасажирів, - повідомив начальник управління столичної ДАІ Анатолій Курінний. - За цей час інспектори ДАІ виявили 688 відхилень від встановленого маршруту, 365 технічно несправних автобусів, 259 фактів невиконання дорожніх знаків та розмітки, 249 випадків перевищення швидкості руху. 29 водіїв автобусів перевозили пасажирів, не маючи ліцензійної картки. А 15 (!) водіїв взагалі знаходилися за кермом у стані алкогольного сп’яніння.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.