У Миколаєві зґвалтована дівчина на очній ставці впізнала ґвалтівника Дрижака

upiznannya

 
У вівторок, 2 липня, постраждала від зґвалтування Ірина Крашкова впізнала капітана міліції Євгенія Дрижака, як одного із ґвалтівників. Процедуру впізнання провели близько 19:00 у лікарні швидкої допомоги Миколаєва, куди був доставлений затриманий, повідомляють Новости N.


Через тяжкий стан Крашкової впізнання провели просто в її палаті. Крашковій представили чотирьох чоловіків приблизно однакового віку і статури, одним з яких був Євген Дрижак.

Ірина одразу, не вагаючись, вказала на Дрижака, як на людину, яка била і ґвалтувала її вночі 26 червня у лісосмузі поблизу села Сирове. Сам Дрижак сприйняв факт впізнання його потерпілою мовчки, без будь-яких емоцій, зазначає видання.

Вигляд затриманого так подіяв на жертву, що після впізнання Ірині стало зле - вона досі не може оговтатися.

Біля дверей палати, у якій перебуває Ірина Крашкова, невідлучно чергують два бійці спецпідрозділу СБУ. Сторонніх у палату не пускають.

Як повідомляє «Сегодня», Вадим Поліщук, родич одного з міліціонерів, яких звинувачують у зґвалтуванні дівчини на Миколаївщині, стверджує, що ніхто не буде відгороджувати винного. Якщо провину доведуть. "Якщо буде доведена його провина, то нехай несе покарання за скоєний", - заявив Вадим Поліщук.

Нагадаємо, 2 липня Євгенія Дрижака перевели зі статусу свідка у статус підозрюваного у кримінальному провадженні за зґвалтування, розбій та жорстоке побиття 29-річної мешканки селища Ірини Крашкової.

26 червня на Миколаївщині зґвалтували і жорстоко побили молоду жінку. Троє чоловіків затягнули в автомобіль 29-річну мешканку смт Врадіївка Ірину Крашкову, яка поверталася з дискотеки, і вивезли її у лісосмугу біля села Сирове.

Жертва насильства повідомила слідчому, що її побили і зґвалтували два офіцери міліції - лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак. У побитті також брав участь місцевий таксист Сергій Рябиненко.

Поліщук та Рябиненко були взяті під варту, у третього фігуранта справи начебто знайшлося алібі. Проте місцеві ЗМІ повідомили, що Дрижак може переховуватися в Росії.

Внаслідок цих подій місцеві жителі вийшли на протести, вимагаючи затримати Дрижака. Під час протестів розгнівані люди розгромили міліцію.

Конфлікти і закони, за матеріалами українських ЗМІ



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.