Начальник Святошинського райуправління міліції відсторонений від виконання обов'язків

svyat raion

 
«УДАР» вимагає об’єктивного розслідування справи щодо побиття жінки на ринку в Києві та поборів з боку міліціонерів. Народні депутати від «УДАРУ» готують депутатські звернення щодо розслідування справи про побиття жінки міліціонером на ринку Святошинського району у столиці та щодо подальшої роботи ринку загалом. Про це повідомив народний депутат від «УДАРу» Роман Чернега після наради за участю народних депутатів, ініціативної групи підприємців з ринку та правоохоронців, зокрема , начальника головного управління МВС Києва, повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу партії «УДАР».


«Ми готуємо відповідні звернення до Генпрокуратури та МВС щодо всіх цих подій. Це стосується не тільки побиття жінки, але і роботи ринку, оскільки за словами торговців з них збирають побори невідомі люди і це має ознаки рекету. Це вже має ознаки злочину за участі організованого кримінального угрупування», - сказав Роман Чернега.

Народний депутат від «УДАРу» Марія Іонова зазначила, що під час переговорів досягнута домовленість, що завтра прокуратура району проведе допити учасників інциденту щодо побиття Ірини Бондар. Крім того, о 10.00 відбудеться нарада в Святошинській районній державній адміністрації щодо подальшої роботи ринку. Також Іонова повідомила, що наразі начальник Святошинського райуправління міліції відсторонений від виконання своїх обов’язків.

Марія Іонова також наголосила, що для «УДАРу» важливо не тільки добитися об’єктивного розслідування щодо побиття жінки, а й встановити, чому і хто намагається розігнати або взяти під фінансовий контроль торговців ринку. «Наразі ринок не має юридичного статусу. Для нас важливо захистити працівників ринку, оскільки їм погрожують. У супроводі міліції невідомі вимагають побори за торгівлю на ринку. Колишньому директору ринку погрожували фізично і зараз з ним немає зв’язку», - додала народний депутат.

Помічник Віталія Кличка Володимир Бондаренко зазначив, що під час переговорів працівники ринку звинуватили міліцію у кришуванні рекетирів, які збирають кошті з підприємців. «Продавці кажуть, що у них є докази. Вони масово пишуть заяви про погрози з боку міліції», - зазначив Бондаренко.

Він також додав, що стосовно керівництва райуправління міліції буде проведене розслідування, результати якого мають оприлюднити.

Поки в Святошинському райуправлінні тривала нарада, учасники мітингу зламали паркан, який огороджує приміщення райуправління міліції.

В партії «УДАР» вимагають докорінної реформи правоохоронних органів і повної переатестації співробітників та перезавантаження системи. «Сьогодні йдеться не тільки про відставку міністра МВС, а й про докорінні зміни в правоохоронній системі загалом. І якщо цього не станеться, локальні бунти під райвідділами міліції «накриють» всю країну», - підкреслив заступник голови «УДАРу» Віталій Ковальчук.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.