Народний депутат від «УДАРу» зі здивуванням сприйняв інформацію, що він побив якогось хлопця

chernega

 
Народний депутат від «УДАРу» Роман Чернега називає інформацію про нібито його причетність до побиття людини в Івано-Франківську брудною провокацією Партії регіонів. Про це повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


Роман Чернега наголосив, що в суботу, 27 липня, брав участь у заході «Студентська республіка», який відбувався за підтримки партії «УДАР». Чернега зазначив, що їхав автомобілем до місця проведення заходу. За його словами, в цей же час в місті відбувався автопробіг і його учасники на одній з ділянок автошляху створили аварійну ситуацію.

«Представники з прапорами Партії регіонів їхали на червоне світло. Я зробив їм зауваження, оскільки вони заблокували рух автобусів і люди обурювалися цим. Але ніякого конфлікту не було, тим більше не було рукоприкладства», - сказав Роман Чернега.

Народний депутат зазначив, що зі здивуванням побачив в деяких ЗМІ інформацію, що він начебто побив якогось хлопця.

Роман Чернега назвав появу подібної інформації черговою провокацію влади. «Влада знову вдається до провокацій проти представників опозиційних фракцій. Розпускати такі нісенітниці вигідно лише Партії регіонів, але в неї це виходить, як завжди, недолуго», - заявив ударівець.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.